Yeni Skoda Octavia RS

0
1293

skoda-arabalar

Bu güne kadar üretilen en hızlı Octavia’nın kalbinde 220 HP güç üreten 2.0 litre TSI benzinli ve 184 beygirlik 2.0-litre TDI dizel motor yer alıyor. Bu güç ünitelerinin sesleri tanıdık geliyor, çünkü onlar Volkswagen Golf VII GTI ve GTD’den ödünç alınmış.

TSI motorla donatılan ve altı-ileri manuel şanzımana sahip olan 2014 Octavia RS sıfırdan 100 km/s hıza 6.8 saniyede tırmanıyor. Maksimum hızı 248 km/s. TDI versiyonu ise 0-100 km/s deparını 8.1 saniyede tamamlıyor. Dizelin son sürati 232 km/s olarak açıklanıyor.

Dönüşlerde aydınlatma fonksiyonuna sahip siyah sis lambalarını, aynı zamanda viraj lambaları olarak kullanabilir, görüş alanı kısıtlı noktaları kolayca görebilirsiniz. Dönüşlerde aydınlatma fonksiyonu, sis lambaları kapalıy sa, 40 km/h altındaki hızlarda aktif olur. Sağ veya sol lamba, direksiyon açısına veya sinyal lambalarının kullanımına göre devreye girer.

Yeni Octavia RS’in sportif ön yüzü, ona ilk bakışta hayran kalmanızı sağlayacak elementleri biraraya getirerek iddiasını ortaya koyuyor. Siyah zeminli Bi-Xenon ön farlar, RS modeline özgü ön tampon, yeni sis farı tasarımı bütünüyle mükemmel bir dinamizm dengesi sergilemektedir.

Önceki İçerikGeneral Mobile Discovery Quadro 4
Sonraki İçerikAndroid için Arkadaşlık ve Sohbet Uygulamaları
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz