e-Pasaport Başvurumu nasıl izleyebilirim?

14
4249

Başvurumu nasıl izleyebilirim?

Yapmış olduğunuz e-Pasaport başvurunuzun hangi aşamada olduğunu “Online Başvuru İzleme” başlığını tıklayarak ekranınızda görüntüleyebilirsiniz.

Başvurunuzu izlemek için randevu aldıktan sonra e-posta adresinize gönderilen referans numarası ile TC Kimlik numaranızı girmeniz yeterlidir.

Başvurunuzun referans numarası yalnızca randevu alan başvuru sahiplerine gönderilmektedir.

e-Pasaport başvurusunu randevusuz olarak yapmış olan başvuru sahipleri ise başvurularının durumunu referans numarasına gerek kalmadan yalnızca TC Kimlik numaralarıyla e-Pasaport Çağrı Merkezi’ni arayarak sorgulayabilirler.

Önceki İçerike-Pasaport Randevumu nasıl değiştirebilirim?
Sonraki İçerike-Pasaportumun süresini uzattırabilir miyim?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

14 YORUMLAR

  1. ben randevu almistim e-pasaport icin, faka termini ertelemek zorundayim. ertelemek icin referans numarayi buunmamaktadir. nerden alabilirim referans numarayi?

  2. ya ben hala randevu alabilmis degilim yardimci olabilecek biri varmi numarayi ariyorum telefona cikanlar benden beter hic bi sekilde yardimci olmuyolar…..

    • arkadaşlar referans numarasını randevu alırken vermiş olduğunuz msn adresinden gelne mesaja tıklayığ okuyun orada göreceksiniz onay (referans) kodu 4 haneli oluyor.hadi kolay gelksin …

  3. Arkadaslar. Eger randevu alipta e- mail adresinize hala bir bilgi gelmediyse gelen kutusunda yeni bir meail yoksa “JUNK ” adli klasöre bakin ve güncelleyin sayfayi. Microsoft güvenlik acisindan mailinizi o klasöre koymus olabilir.
    Ve referans numaranizi bu mail icinde bulacaksiniz.

  4. E-pastaport icin basvuru yaptim ama mail adresimi yalnis yazdigim icin mailerimden okey yapamiyorum. Ayni TC numarasiyla yeni randevu alamyiorum. Eskisini Iptal edemiyorum cünkü referans numarasi istiyor.

    Acil yarina Randevu lazim lütfen yardimci olun

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz