Dosya Klasör Kilitleme Programı

1
1682

Lock-Folder-dosya-kilitleme
Folder Lock
Kişisel bilgisayarınızda bulunan bilgilerinizi başkalarının görmesini istemiyorsanız bu dosyaları,resimleri yada diğer bilgilerinizi kolayca şifreleyebilir ve başkalarının görmelerini engeleyebilirsiniz.Bu işlem ile koruduğunuz dosyalarınız silinmez,yeniden adlandırılamaz ve taşınamaz.Bu sayede dosyalarınız güvende olacaktır.

Ayrıca bu program sayesinde USB belleklerinizi,harici disklerinizi,yeniden yazılabilir CD ve DVD lerinizi kilit altına alabilir ve koruyabilirsiniz.

Folder Lock Öne Çıkan Özellikleri
-Dosya Şifreleme: 256-bit dosya şifreleme yöntemiyle kişisel bilgileriniz güvende tutulur.
Online Yedekleme: Özel verilerinizi çevrim içi yedekleme sistemiyle senkronize ederek veri kaybının önüne geçebilirsiniz.
-USB/CD Kilidi: Bilgilerinizin olduğu USB bellekler, harici diskler, CD/DVD’ler şifrelenerek özel parolayla koruma altına alınabilir. Folder Lock kurulu olmayan bilgisayarlarda dahi şifreli bellekler açılabilir.
-Sanal Cüzdan: Programla hazırlayacağınız cüzdan 256-bit AES şifreleme yöntemi sayesinde çevrim içi bankacılık bilgileri ve sanal kredi kartı bilgilerinizi koruma altına alır.
-Dosyaları Silin: Folder Lock 7 ile dosya, klasör ve diskler geri getirilemez şekilde silinir. Böylece gizli veriler tamamen yok edilebilir.

folderlock

Önceki İçerikAndroid İçin Tetris Oyunları
Sonraki İçerikGoogle Play Store Bağlantı yok Hatası Ve Çözümü
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz