Dev markalar interneti TVye getiriyor

0
1295

Google, Logitech, Intel ve Sony, Google TV Platformu’nu sunmak için bir araya geldi.
Google tarafından San Francisco’da düzenlenen I/O Geliştiricileri (Input/Output Developers) konferansında, endüstrinin önde gelen markaları oturma odası için geliştirilen cihazlar arasında yeni bir kategori olarak İnternetin gücünü televizyon izleme deneyimine taşıyan açık bir platform olan Google TV’yi duyurdu.

10 yıldan uzun bir süredir İnternet tüm dünyada yenilikçilik ve geliştirme açısından beklenmedik fırsatlar yaratmaya devam ediyordu. Ancak şimdiye kadar en önemli yaşam alanları olan oturma odası ve salonlardan uzaktı. Google TV’yle birlikte tüketiciler artık TV sağlayıcılar, web, kişisel içerik kütüphaneleri ve mobil uygulamalar gibi çeşitli kaynaklardan arayıp bulabilecekleri geniş bir içeriği izleyebilecekler.

Logitech tüm HD TV markalarıyla ve set-top-box’larla kolayca entegre olan ve Google TV’yi mevcut HD TV ev eğlence sistemlerine taşıyan aracı bir kutuyu tüketicilerin beğenisine sunacak. Logitech’in Harmony uzaktan kumanda teknolojisinin dahil olduğu bu kutuda, klavye ve uzaktan kumanda kapasitelerinin tümünü bir arada bulunduran yepyeni bir kumanda da yer alacak. Logitech ayrıca bir smart phone’u Google TV ve ev eğlence sistemleri için gelişmiş bir kumandaya dönüştüren uygulamaların yanı sıra yine Google TV için HD TV kamera ve video chat  hizmeti sunmayı planlıyor.

Ayrıntılı bilgi için: http://blog.logitech.com/2010/05/20/logitechgoogletv/

Önceki İçerikGOJI BERRY
Sonraki İçerikCep telefonu virüsleri faturaları uçuruyor
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz