Denizbank Müşteri Hizmet Numarası

0
270

Denizbank Müşteri Hizmet Numarası
Denizbank 1951 yılında Türk denizcilik sektörünü finanse etmek için kurulmuş bir devlet bankasıdır. Türkiye de özel sermayeli mevduat bankası olup Mayıs 2012 den itibaren Birleşik Arap Emirliklerinin iştirakidir. Ayrıca 2012 den 2012’nin son aylarından 2018 Mayıs’ına kadar %99.85 hisse oranı ile Rusya’nın en büyük bankalarından biri olan Sber Bank’a aittir. Deniz Bank önceden Belçika Fransız sermayeli Dexia kurumunun sahipleriydi. Deniz Bank 1992 yılında devletin aldığı kararla beraber tüzel kişiliğine son verilmiştir, emlak bankasıyla birleşmiştir. 1997 yılında bankacılık lisansını yeniden tanımlayarak üç büyük şube binasıyla satışa konulması kararlaştırılmıştır. Bu satış sonrasında Zorlu Holding özelleştirilme idaresinden 70 milyon dolar karşılığında lisansını almak için operasyonlar başlatmıştır. Bu operasyonlar sonrasında yeni kurumsal kimlik adı altında yeni şubeler açılmasına karar verilmiştir. Deniz Bank bu kurumsallaşmadan sonra 2002 yılında Tariş Bank’tır. Bu gelişmelerle birlikte büyümesine hızla devam eden Deniz Bank Avusturya Rusya ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti sermaye kazandırıp bankalar kurarak veya güçlü sermayesiyle satın alarak ulusal güç olup uluslararası arenaya açılmıştır. Deniz Bank’ın yatırım bankacılığı faktöring porfiting ve leasing ve benzeri gibi hizmetleri olup “Deniz Bank Finansal Hizmetler Grubu” olarak kendi gelişimini hızlandırıp kendi büyümesinde de yardımcı olmuştur. Deniz Bank Türkiye’nin sayılı bankalarından olup uluslararası arenada da rekabet etmektedir. Bununla beraber 13 grup şirketle eş zamanlı çalışıp 10 binden fazla personelle hizmet vermektedir.

Müşteri Hizmet Numarası
Denizbank’ın müşteri hizmet temsilcilerine ulaşabilmek için herhangi bir kayıt yada başvuruda bulunulmadan telefonumuzdan direkt 0850 222 0 800 numarasından Türkiye’nin her yerinden ulaşılabilmektedir.  Denizbank’ın müşterilerine sunduğu sesli yanıt sistemini kullanarak müşteri temsilcilerine bağlanarak bankacılık işlemlerimizi yapabilir ve bize ait bilgilere kolaylıkla ulaşılmasını isteyebiliriz. Düşük faizle ve komisyonla işlemlerimizi gerçekleştirebilir herhangi bir ürün başvuru yapılabilir proaktif müşteri yaklaşımının farklılıklarını Denizbank’ın müşteri hizmetleri temsilcileri yardımıyla yaşayabilmek mümkündür. Yurt dışındaki müşterileri içinde yurt dışından aramak için +90 850 222 0 800 numarası ile yurt dışından da ulaşım sağlanabilir.

Önceki İçerikeFootbal PES 2020 Sistem Gereksinimleri
Sonraki İçerikGeneral Mobile GM 8 Gelen Arama Ekranı Görünmüyor
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz