Dalyan Tekne Turu-Dalyan Tekne Turu Resimleri

2
2246

Dalyan Tekne Turu-Dalyan Tekne Turu Resimleri
Dalyan, Muğla’nın Ortaca ilçesine bağlı bir belde. Köyceğiz Gölü dalyanı (Türkiye genelinde, kısaca Dalyan denir) bu beldede yer alır.
Dalyan, Köyceğiz Gölü ile Akdeniz’i birleştiren ana kanal üzerinde bulunur. Beldenin 8.000 dolayında nüfusu vardır. Pek çok ünlü turizm merkezine yakın olmasına rağmen turistik açıdan nispeten daha az gelişmiştir. Bunun sebebi, Dalyan’ın ana yoldan 12 km içeride bulunmasıdır. Adından anlaşılabileceği gibi geçmişte Dalyan’ın önemli geliri balıkçılıktı, pamukçuluk ikinci sırada yer alıyordu. Günümüzde en önemli iktisadi faaliyet turizmdir. Dalyan’da 100’ün üzerinde konaklama yeri, 20’nin üzerinde lokanta, birçok seyahat acentesı ve alışveriş yerleri bulunur.

Önceki İçerikTurk Telekom Lokum İnternet Nedir?
Sonraki İçerikTüketiciyi Koruma Derneği İletişim Numaraları
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

2 YORUMLAR

  1. Kesinlikle görülmesi gereken harika bir coğrafya. Hatta ne zaman yolunuz dalyan taraflarından geçerse tekrar edilmesi gereken bir aktivite ve doğal güzellik..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz