Dalyan nerede ve Dalyana nasıl gidebilirim

0
2842

Eğer bu yaz tatil yapmak için dalyanı seçtiyseniz size biraz bilgi verelim.. Her zaman boyle yerlere yakın oldugum için kendimi baya bir şanslı hissediyorum..Eğer dalyana gelmek istiyorsanız.. Muğala üzerinden ilk önce köyceğiz sonra ortaca ve daha sonra dalyana ulaşabilirsiniz..oratacadan belirli saatlerde dalyana araç bulabilirisiniz.. yada kendi aracınız var ise 15 dakikalık bir yolculukla buraya ulaşabilirsiniz.

Bazı kısa yollarda mevcut mesala köyceğiniz geçtikten sonra Yuvarlakçay Köprüsü nün yakınlarında dalyan levhasını göreceksiniz bu yol biraz virajlıdır ama güzel bir yoldur.

Antalya tarafından gelmek isteyenler ise fethiye dalaman ortaca güzergahını kullanmak zorundadır..onlar için tek yol vardır 🙂

Dalaman Havalimanı Dalyan’a 25 km uzaklıkta ve ege bölgesine her zaman uçak seferi yapılmaktadır..sunexpress,türk hava yolları,pegasus

Önceki İçerikFethiyede gidilebilecek en güzel yerler
Sonraki İçerikFear 3 oyunu Sistem Gereksinimleri
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz