D Smart Modem Kurulumu Nasıl Yapılır

4
31088

D Smart Modem Kurulumu
D-Smart Net abonelik başvurunuz sonrası internet hizmetiniz 3 iş günü içerisinde aktif duruma gelecek, bu bilgi sms ve e-posta yolu ile size bildirilecektir.Sözleşmeniz 3 iş günü içerisinde adresinize ulaştırılacaktır.Sms ve e-posta içeriğinde; hattınızın aktif olduğu ve adsl bağlantısı için modem arayüzünde kullanabileceğiniz kullanıcı adı ve şifre bilgileriniz yer alacaktır.Bilgilendirme sms ve e-posta’sı geldiğinde tek yapmanız gereken modeminizin fiziksel bağlantısını sağlamak ve modeminizin ön panelinde bulunan dsl ışığının devamlı yanar hale geçmesini beklemenizdir.

Diğer modem kurulumlarında olduğu gibi D Smart Modem Kurulumu işleminde de diğer modemler gibi bir ip numarası ile sisteme giriş yapmamız gerekmektedir. Giriş yaptıktan sonra ise internet sisteminiz için sizden istenilen kullanıcı adı ve şifre ile giriş yaparak ayarlarınızı tamamlayabilirsiniz.

D Smart Modem Kurulumu

1- Modem arayüzüne giriş yapabilmek için 192.168.1.1 ip numarasını ip adresinize girerek modem kullanıcı adınızı ve şifresinizi yazmanız gerekmektedir. Kullandığınız modemin markasına göre bu kullanıcı adı ve şifresi değişik olabilir. Kullanıcı adı ve şifre bölümüne admin ve admin olarak yazınız ve giriş yapınız


2-Daha sonra ise aşağıdaki bölümde olduğu gibi yapılandırılmadı bölümüne tıklayınız. Buradan sonra ise sizden kullanıcı adı ve şifre bilgilerinizi isteyecektir. Kullanıcı adı ve şifreniz ise sms ile size bilgi olarak gelecektir.

3-Bu işlemden sonra ise yapmanız gereken Kullanıcı adı ve şifrenizin girileceği alandır. Bu alandan sonra ise kaydet butonu üzerinden işlemi tamamaladıktan sonra kurulum işleminiz bitecektir.

Bu işlemler modem markanız göre değişiklik gösterebilir. Genel olarak ise farklı olacak yönler modem arayüzleri olacaktır. Bu arayüzlerde ise yapacağınız ayarlar aynı olacaktır.

Önceki İçerikKargo Firmalarının Kapıda Ödeme Sistemi
Sonraki İçerikDrone Kaydı Nasıl Yapılır – Kimler için Zorunlu
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

4 YORUMLAR

  1. Yeni aboneyim internetim bağlandı modemim geldi buraya kadar herşey normal ama modemi kurucam kullanıcı adı ve şifre istiyor . Normalde bu bilginin bana mesaj yoluyla gönderilmesi gerekiyormus ama bana öyle bir mesaj gelmedi. Müşteri hizmetlerini aradım sordum sistem yok nezaman gelir bilmiyorum diyorlar şuan kafayı yemek üzereyim birisi bana yardımcı olsun artık

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz