Kargo Firmalarının Kapıda Ödeme Sistemi

0
17321

 Kargo Firmalarının Kapıda Ödeme Sistemi

    Yurt içinde gerçekleştireceğiniz kargo işleminiz için alıcı kargo ücretini nasıl ödeyecek ya da kredi kartı tahsil işlemleri gibi durumlarda kargo firmaları nasıl hareket edecek, bu ve bunun gibi sorulara cevap olarak bazı kargo firmalarını inceledik.
Yurtiçi Kargo:
Kapıda ödeme işlemi için yurtiçi kargo, satılan ürünü alıcıya ulaştırır ve ulaştırdığı anda ürün bedelini tahsil eder. Alıcıdan tahsil edilen miktar gönderene aktarılır. Bu sistem nakit ya da kredi kartı fark etmeksizin aynı şekilde yürür. Bu işlemden mal bedeli alınmadan ürün teslimi yapan tüm firmalar yararlanabilir. Kapıda ödeme sistemi için ekstra olarak sadece 5 TL, gelen kargoya vermeniz de gerekmekte. Ayrıca hizmetten yararlanmanız için kargo firması ile sözleşme yapmış olma şartı bulunuyor.
MNG Kargo:
MNG Kargoyu tercih ediyorsanız hizmet bedeli olarak 7 TL ödemelisiniz. Sipariş verdiğiniz sırada 7 TL otomatik olarak hesabınıza yansıyor eğer birden fazla ürün alıyorsanız yine değişmeyen hizmet bedeli karşılığında ürününüzü teslim alıyorsunuz. MNG kargo, ürünü göndermeden müşterisini arayarak teyid ediyor ve ürünü o şekilde gönderiyor. Bu da MNG kargonun müşteri memnuniyetine verdiği önemini açıklıyor. Ödeme seçenekleri arasında nakit ve kredi kartı yer alıyor, MNG kargo görevlileri ürünü göndermeden önce sizi aradığı zaman ödeme şeklini lütfen bildirin. Kredi kartı seçeneği ile ödeme yapacaksanız taksit değil tek çekim şansınız bulunuyor. Bu yüzden kart limitinizi bir daha kontrol edin ve kimlik kartınızı mutlaka görevliye gösterin. Çünkü aksi takdirde hiçbir şekilde ürün teslimi alamayacaksınız. MNG kargo her il için pos cihazı bulunduramayabiliyor, ödeme için Ups merkezini arayarak kart bilgilerinizi ulaştırırsanız yine kart ile ödeme yapmış olacağınızdan bu işlem sorun teşkil etmeyecektir. MNG kargo bilgi hattı için: 444 06 06
Aras Kargo:
Aras kargoyu kullanarak ürün transferi yapmak isteyen firmalar ticari unvan altında bulunmalıdır. Çünkü aras kargo TV, İnternet sistemleri gibi elektronik üzerine ürün teslim ve tahsilat işleminde bulunduğu için ticari unvana sahip kişiler ile çalışır. Ayrıca aras kargo ile sözleşme içinde olmanız da gerekiyor. Hizmet bedelinden bahsedecek olursak; 5 ile 10 TL arasında değişiklik göstermekte.

Önceki İçerikOpel Astra Arıza İşaretleri Anlamları
Sonraki İçerikD Smart Modem Kurulumu Nasıl Yapılır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz