Çiftlik Bank Nedir – Çiftlik Bank Nasıl Kullanılır

0
912

Çiftlik Bank Nedir – Çiftlik Bank Nasıl Kullanılır
Son zamanlarda çok fazla yaygınlaşan sanal yatırım oyunlarından biridir. Genel mantığı uzun vadede para kazanmaktır. Para yatırmadan da oynayabilirsiniz ancak getirisi, sizin harcayacağınız zamana değmeyecek türdendir. Genellikle para yatırılarak oynanan bir oyundur.
Adından da anlaşılacağı üzere çiftlik hayvanlarından oluşan oyunda, çiftlik hayvanlarını satın alarak onların ürettiklerini satarak oyun parası biriktiriyor olmanızdır. Toplamda 15 tane farklı hayvan bulunmaktadır. Her birinin değeri farklıdır. En pahalı yatırım ise her zaman en çok kar sağlayacak yatırım olacaktır.
İnternet üzerinden oynanan bu oyunda, hayvanları aldıktan sonra devamlı oyunda aktif olmanız gerekmez. Oyun içerisinde ürettiklerinizi tutabilecek bir depo bulunmaktadır. Bu depo dolmadan oyuna girip satış yapabilirsiniz. Bunun dışında gir çık yaparak devamlılığı sağlayabilirsiniz. Oyuna ilk giriş yaptığınızda size 15 tl tutarında altın hediye edilecektir. Bu altın ile ilk hayvanınızı alabilirsiniz. Bu oyunda 2 türlü kazanç sağlamanız mümkündür.

Çiftlik Bank Nasıl Kullanılır

İlki alacağınız hayvanların ürettikleri ile kazanç, ikincisi ile referans sistemi ile. Sizin referansınızı kullanarak oyuna kayıt olan arkadaşlarınızın süre kısıtlaması olmaksızın tüm kazançlarından, kazanç elde edebilirsiniz. Bu kazanç size %5 olarak verilecektir. Sadece bununla da sınırlı değil tabi ki. Bir de oyunda referans sıralaması denen bir olay vardır. 1.’ye %100, 2.’ye %50, 3.’ye %25 gibi bir değer biçilmiştir. Bunun anlamı ise en çok referansı olan oyuncunun kazancının ne derece artacağıdır. Örnek verecek olursak günlük kazancınız 1000 lira dersek ve 1. Sırada referansa sahip iseniz, günlük kazancınız otomatik olarak 2 katına çıkacaktır.
Para kazanma oyunları olarak listeye girmiş olan çiftlik bank oyunu da aslında diğer oyunlar gibi en az 5-6 ay gibi bir sürede anca paranızı amorti edebileceğiniz bir oyundur. Yani şimdi para yatırayım 6 ay sonra çekerim deme gibi bir şansınız yoktur ki belli zamanlarda oyuna girerek depoyu satmanız gerekecektir. Ancak uzun vadede ve yüksek paralarla giriş yapıldığı takdirde günlük iyi kazançlar sağlayan bir oyundur. Son olarak oyunda 1 altın 1.10 tl’den işlem görmektedir.

Önceki İçerikAndroid İçin Arama Kayıt Uygulamaları
Sonraki İçerikYeterli Depolama Alanı Yok Sorunu Nasıl Çözülür?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz