Change org Nedir

0
1455

Change org Nedir?
İnsanların yaşadıkları bölgelerde ya da dünya üzerinde değiştirmek istedikleri pek çok kararın ya da olayların bu site üzerinden imza kampanyası başlatılarak bir araya gelmek ve ilgili yerlere seslerini duyurabilmek amacıyla kurulmuş ve her geçen gün kullanıcı kitlesinin arttığı sosyal sorumluluk kitlesi diyebiliriz. Bu site sayesinde Türkiye’nin ya da dünyanın neresinde olursanız olun, sizi ilgilendiren ya da ilgilinizi çekebilecek her türlü kampanyaya destek verebilir ve bunu savunan kişilerin yanında olabilirsiniz.
Şu an bahsedilenlere göre dünya çapında 196 ülkede aktif olarak bu imza platformu kullanılmaktadır. Bu sitenin Türkiye ağında da her geçen gün sayısı artacak şekilde çok kullanıcısı bulunmaktadır. Bu site içerisinde açılmış kampanyalara göz atabilirsiniz. İlgili açıklamaları okuyarak gerek imza ile gerekse iletişim numaralarından destek verebilirsiniz. Aynı şekilde siz de bir konuda dikkat çekmek isterseniz yeni bir konu başlığı açabilir ve bunu diğer kullanıcılarla paylaşabilirsiniz.

Kafalarda bazen bazı soru işaretleri olabiliyor. Bu sitelerin sadece hava mı olduğu yoksa gerçekten de işe yarıyor mu diye merak edilebiliyor. Ama farklı bir açıdan örnek vermek gerekirse; bugün nasıl dünya çağında isim yapmış sosyal medya ve paylaşım siteleri ve uygulamaları varsa ve bunlar üzerinden kitleler çok çabuk bir araya gelebiliyorsa, bu belirttiğimiz site aracılığıyla da tepkilerinizi ya da isteklerinizi pek çok kişiye ulaştırabiliyorsunuz. Hiç yoktan bir farkındalık oluşturabiliyorsunuz. İnsanlar dünyanın her yerinden farklı haberlerle karşılaşabiliyor.

Change org Nedir – Change org İmza Kampanyası

Her ne kadar devlet başımızda diyor olsak ta her şeyi onlara bırakmak ta olmaz. Bireylerin de daha bilinçli ve mücadeleci olması gerekir. Aslında sadece bir imza da bir yere kadar etkili olur. İnsanların daha çok sosyal olarak bir şeylerin bilincine varması birleşmesi, gönüllüler dışında diğer kişiler ile aynı amaç uğruna savaşabilmek ve mücadele etmek gerekir. Bu site bir kuruluş ya da örgüt değildir. Sadece bir çatıdır. Bu çatı altında birleşmek ve farkındalık yaratmak sizin elinizde olacaktır. Yaşadığımız yerleri daha güzel yapabilmek amaçlı yanlışlara dur diyebilmek için bir yerden başlamalıyız.

Önceki İçerikAliexpress ile Alışveriş Yapmak
Sonraki İçerikuTorrent AKK Ayarları Nasıl Yapılır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz