uTorrent AKK Ayarları Nasıl Yapılır

0
1314

uTorrent AKK Ayarları Nasıl Yapılır
Bildiğiniz gibi ülkemizde internet kullanımı alanında farklı bir durum söz konusudur. Bu durum hangi internet sağlayıcısı olursa olsun kota dediğimiz bir işlem ile yapılıyor ve belirli bir kullanımdan sonra internetiniz yavaşlıyor ve ay sonu gelene kadar memur gibi beklemeye devam ediyoruz. Bu durum ise kullanıcıyı rahatsız ettiği gibi yüksek ücretli internet faturalı ile karşımıza geliyor. Özellikle yüksek indirme işlemi yapıyorsanız yani aylık 100 GB yada 200 GB gibi rakamları yakalıyorsanız 50 GB kotalı olarak bu hayata merhaba demeye başlıyorsunuz.Son zamanlarda ise bu durum biraz değişti ve Kota kalkıyor gibi söylentiler çıkmıştı ve kota sadece belirli saatler arasında kalktı diyebiliriz. Artık Türk Telekom kullanıyorsanız gece 02:00 ile sabah 08:00 arasında geçerli olmayacak. Yani AKK tamamen kalkana dek, indirmelerimizi gece yapmak oldukça mantıklı olacak.

Peki uTorrent AKK Ayarları Nasıl Yapılır gece 02:00 ile sabah 08:00 arasında uTorrent üzerinden indirme işlemini nasıl yapabiliriz yada ayarlayabiliriz onu görelim..

uTorrent AKK Ayarları

1- Seçenekler > Tercihler > Zaman Çizelgesi bölümüne giriş yapınız ve daha sonra karşınıza zaman çizelgesinden indirme yapmak istediğiniz bölümleri seçiniz.
2- Konumuzda olduğu gibi gece 02:00 ila sabah 08:00 arasında indirme işlemi ile uTorrent ayarlarını yapmamız gerekmektedir. Şekilde olduğu gibi bizde ayarlama olarak 02:00 ila sabah 08:00 arasında yaptık.
3- Bu ayarlardan sonra yapmanız gereken indirme listenizi ayarlamak ve 02:00 ila sabah 08:00 arasında indirmeye başlamak olacaktır..

Önceki İçerikChange org Nedir
Sonraki İçerikAsus Telefonlarda Yedekleme Nasıl Yapılır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz