Bimcell İnternet Ayarı Yapmak

34
130377

Ziyaretçimiz Tarafından Sorulan Soru: Android telefon kullanıyorum ama hattım bimcell olduğu için internete giremiyorum.bimcell internet ayarları nasıl yapılır?
Cevap : İnternet paketiniz varsa apn ayarları yapmanız gerekiyor.Apn ayarları için ayarlar bölümünden mobil ağlar bölümüne giriniz ve yeni bir apn tanımlayınız.
Apn isimleri olarak Ad kısmına Bimcell İnternet Apn kısmınıda internet olarak yazınız ve kayıt ediniz.Daha sonra ise telefonu kapatıp açınız.

Cep telefonumdan internete bağlanmak için ne yapmam gerekir?
BİMcell Müşteri Hizmetleri’nden (444 4 551) destek alabilir ve ayarlarınızı yaptıktan sonra internete bağlanabilirsiniz.

BİMcell internet paketleri Nedir?
BİMcell internet paketleri sabit ücretli, indirimli, internete erişim paketleridir.
Bimcell İnternet Ayarı Yapmak
İnternet paketimi kullanmaya ne zaman başlayabilirim?
250 MB cepten internet paketi için 250MB, 1 GB cepten internet paketi için 1GB, 2 GB cepten internet için 2 GB yazıp 4551’e gönderdikten sonra, paket kaydınızın tamamlandığına dair bir onay mesajı gelecektir. Sonrasında kullanmaya başlayabilirsiniz.
İnternet paketlerini satın alabilmek için hattınızda paket tutarı (250 MB Paketi için 5 TL, 1 GB Paketi için 9 TL, 2 GB Paketi için 16 TL) kadar bakiye bulunması yeterlidir.

İnternet paketleri otomatik olarak yenilenir mi?
Bakiye yeterli olduğu takdirde paketin kullanım süresi dolduğunda (30 gün) veya kullanım süresi dolmadan paket bittiğinde otomatik olarak yenilenir. Bakiyenin yetersiz olması durumunda, paketin süresi dolduğu andan itibaren 29 gün içerisinde yükleme yapılmazsa paket otomatik olarak iptal edilir ve tekrar yenileme yapılmaz. Yenileme yapılmazsa internet kullanımı MB başına 50 kuruştur. Paketin bir internet oturumu sırasında bitmesi durumunda oturum sonuna kadar olan kullanım KB başına 0,00492KR ile ücretlendirilir.

Önceki İçerikKitap Okurları İçin E-Kitap Uygulamaları
Sonraki İçerikBilgisayara Hamachi Nasıl Kurulur?
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

34 YORUMLAR

  1. arkadaşlar internet paketim var ama instgramda fotograflar yüklenemedi diyor whatsap internettir vb. o gibi şeylere giriyor ama intgrama giremiyorum hattım bimcell yardımcı olursanız çok seviniri.

  2. benımde ıphone 6 plus telefonum bimcell hat aldım ınternet paketim var ayarlardan apn ve diğerini internet internet yazdım ayarları sıfırlayıp telefonu acıp kapattım hala internetim acılmıyor.müşteri hizmetlerini arıyorum onlarda internet aktif bir soeun görünmüyor diyor hala internet olayını çözemedim yardımcı olursanız sevinirim.

  3. İnternetim var iPhone 6 kullanıyorum ama internetim açılmıyor hattımda sorun çünkü hattı başka telefonda denedim yine açılmadı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz