Kitap Okurları İçin E-Kitap Uygulamaları

0
1726

 

 

Kitap okuma herkes için farklı bir duygu hissettirebilir. Kimi için eğlence, kimi için ise bir işkence haline gelebilir. Teknolojinin gelişmesi ise insanlar artık gerçek kitap alma yerine kitapları online olarak satın almak ve akıllı cihazları üzerinden okumayı tercih ediyor. Birçok kitabı taşımak yerine onları küçük dosyalar halinde cebimizde taşıyarak istediğimiz yerde okuyabilir duruma geldik. Tabi indirdiğimiz bu kitaplarıda okumak için android için çeşitli uygulamalar geliştirildi. Bizde bu uygulamaları sizler için araştırdık.

 

1- Google Play Books

Google-Play-Books

Hem kitap okumak ve hemde satın alabileceğiniz Google Play Boks en kapsamlı uygulamalrdan birisidir.Aynı zamanda okuduğunuz kitabı telefonunuzda okuduğunu gibi bilgisayarınızdanda devam ettirebilirsiniz. Yer imi ekleme, metin altı çizme ve not ekleme gibi temel özellikleri ile kitaplarınızı okumaya başlayabilirsiniz. Kitabın yazı tipini, büyüklüğünü ve şablonunu ayarlayabilir istediğiniz yerde ister gece ister gündüz kitaplarınızı okuyabilirsiniz.

İndirmek İçin Tıklayın -> Google Play Books

 

2- Kobo

kobo

Kitap okuma programlarından en iyilerinden biri olarak tanımlarsak hata yapmış olmayız.Sadece okumak için değil yeni kitaplar keşfetmek ve satın almak içinde kullanabileceğiniz en güzel uygulamlardan biridir. Not yazma, altını çizme, uygulama içi kitap satın alma, kitapların ilk bölümünü ücretsiz okuyabilme, gece ve gündüz modu gibi kapsamlı özellikleri ile en başarılı uygulamalardan bir tanesi.

İndirmek İçin Tıklayın -> Kobo

 

3- Cool Reader

cool-reader

epub, fb2, txt, doc, rtf, html, chm, tcr, pdb, pml formatlarındaki kitapları bu uygulama sayesinde okuyabilirsiniz. Zip arşivlerinden kitap okunabilir ve Ücretsizdir.

İndirmek İçin Tıklayın -> Cool Reader

Önceki İçerikTüm Mailleri Tek Adreste Toplamak
Sonraki İçerikBimcell İnternet Ayarı Yapmak
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz