Bilinmeyen Driverları Programla Bulma

0
1583

slimdrivers_driver_programi
Bilgisayarınıza format attıktan sonra genel olarak en büyük sorulardan biri bilinmeyen driverlar olmuştur.Driverlar yüklenmediği için hangi sürücü ise onu tam olarak kullanamassınız ve aramaya başlarsınız.İlk olarak akla gelen eğer yeni bir bilgisayar ise driver cd leri ile bu işlemi yapabilirsiniz.Bunda bir sıkıntı yok.Ama bilgisayarınız eski ise sürücüleri bulmak biraz zor ve zahmetli olabilir.

Peki sürücü cdleri yok diyelim sadece internetiniz var ama internette o sürücüleri bulmak biraz zor bunun için driver search gibi programlar kullanmalısınız.Yani internetten otomatik olarak eksikleri karşınıza getiren ve indirmenizi ve kuruluma kadar size yardım eden programlardır.Aynı zamanda sürücülerizi yedeklekleme gibi özellikleride bulunur ve birdaha indirme zahmetinde bulunmassınız.

Biz ücretsiz bir program olan SlimDrivers programı ile sürücülerini arayıp kurmanızı sağlayacağız.Tabi tekrar ediyorum bu sürücüleri bulmak için mutlaka internet bağlantınız olması gerekmektedir.Aksi halde sadece yapacağınız işlem mevcut driverleri yedeklemeden başka bir işleve sahip olmas.

SlimDrivers
SlimDrivers programı bilgisayar üzerinde bulunan tüm donanınmların güncellik durumuna göre taramanızı sağlar ve indirip sürücüleriniz güncel tutmanızı sağlayan kulanışlı ve ücretsiz bir programdır.

Sürücüleri güncelledikten sonra otomatik olarak geri yükleme noktası olurşturur ve geri yükleme sayesinde olası bir sorun karşısında sorunsuzca tekrar yükleme yapar ve son haline geri döndürmüş olursunuz.

SlimDrivers Programı Nasıl Kullanılır

Programın nasıl kullanacağınız ve internet ile sürücüleri nasıl bulacağınızı ve nasıl kuracağınızı resimli olarak anlatacağız.İlk olarak ücretsiz olan SlimDrivers programınız indiriniz.Kurduktan sonra ise karşınıza anamenü ekranı gelecektir.
1
Ana menüde size bilgisayar ait birkaç bilgi verecektir.İşlemci model,işletim sistemi ve kullanılan ram miktarı gibi bilgilerdir.Start Scan dedikten sonra arama işlemi başlayacaktır.

2

Arama işlemi bittikten sonra hangi sürücülerin güncellenmesi gerektiğini yada indirmek isterseniz download update gibi karşısında bir seçenek sunacaktır.Siz Download Update derseniz indirme işlemi başlayacaktır.
3

Download Update dedikten sonra geri yükleme noktası oluşturmaya başalacatır.Yani sizin eski sürücülerinize ait bir geri yükleme noktası oluşacaktır.Bu ilerideki sorunlar için size bir kaçış noktası olabilir.
4

Son olarakda Download Update işlemi bittikten sonra indirme işlemi başlayacaktır.Bu indirme işlemi için biraz beklemeniz gerekiyor.Bu bekleme süresi sizin internet bağlantınıza ve sürücüyü çektiği server bilgisayarına bağlıdır.Bendeki bekleme süresi 3 dakika kadar sürdü.

5

Önceki İçerikTurkcell T40da Görüntülü Konuşma Varmı
Sonraki İçerikGalaxy S4 için Android 4.3 Güncellemesi
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz