Galaxy S4 için Android 4.3 Güncellemesi

0
932

android-4-3-guncellemesi-htc-one-ve-galaxy-s4-edition-icin-dagitilmaya-basladi
Galaxy S4 için Android 4.3 firmware

Samsung Galaxy S4 için en son bir Android OS güncellemesi geleceği yönünde kulislerde fısıltılar dolaşırken sonunda, S4 için son haline yakın bir test sürüm yayınlandı.
Sızan sürüm final sürüme çok yakın bir konumda. Bu da bize gösteriyorki bir çok yeni özellik ve Android 4.3 OS sistemi dahil daha fazlası geliyor. SamMobile’ın bildirdiğine göre Samsung’un amiral gemisi olan S4 için gelecek olan güncelleme bir çok yeni özellik barındırmakla birlikte bir çok yönden ROM dahil aynı olacak, yalnız bir kaç hata düzeltme hariç.
Samsung bir ya da iki hafta içerisinde markanın amiral gemisi olan S4 için Android 4.3 çıkmasını bekliyor. Ancak, şu anda bu konuda resmi bir açıklama yapılmış değil.
SamMobile zaten şimdiden Galaxy S4 üzerinde çalışan bir Android 4.3 demo sürüm videosu hazırlamış durumda. Buyrun 🙂
Eğer resmi sürümü bekleyecek kadar sabrınız yoksa linke tıklayıp test sürümü deneyebilirsiniz. Burada belirtmemiz gereken şu; lütfen gösterilen talimatlara uyunuz…

Önceki İçerikBilinmeyen Driverları Programla Bulma
Sonraki İçerikSilinmeyen Programları Programla Kaldırma
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz