Bilgisayardaki Programları Otomatik Güncelleme

0
3335

Bilgisayarlarımızda birçok program kullanmaktayız. Bunların takibini yapmak bazen sizin için işkence haline gelebilir ve zorlaşabilir. Bu gibi durumlar için özellikle güncelleme işlemleri için ise otomatik olarak olarak sizin için yapabilen programlar bulunuyor. SUMO programı Software Update Monitor yani kısa adıyla SUMO bilgisayarınızda yüklü olan programları kontrol eden ve eğer kullandığınız programın yeni ve güncel bir sürümü varsa güncellemenize izin veren başarılı bir uygulamadır.
SUMO programı Türkçe dil desteği ile daha hızlı ve kolay bir şekilde güncelleme yapmanızı sağlayan kullanışlı bir programdır. SUMO programı sayesinde bilgisayarınızda bulunan programları otomatik olarak güncelleyebilir.. Peki Bilgisayardaki Programları Otomatik Güncelleme işlemini nasıl yapabiliriz onu görelim.. İlk olarak SUMO programını güncel ve güvenilir bir siteden indirmeniz gerekmektedir. Daha sonra ise kurulum işlemini tamamlayınız.


SUMO programının size en büyük avantajı tek tek güncellemeleri yapmak yerine SUMO programı sizin için tek kalemde hızlı bir şekilde güncelleme işlemini başlatacaktır. Yukarıda gördüğünüz gibi bilgisayarda bulunan tüm programların adı ve bilgisayarda olan versiyonları yazmaktadır. Siz bunları güncelleme için Kontrol Et dedikten sonra güncelleme işlemleri için başlayacaktır.

Önceki İçerikKopenhag Nasıl Bir Şehir
Sonraki İçerikYunus Emre Kimdir
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz