B Sürücü Belgesi ile Kullanılabilen Motorsikletler

1
1336

B Sürücü Belgesi ile Kullanılabilen Motorsikletler
Her zaman bizim bildiğimiz 2 tekerlekli araçlar A sınıfına sahip ehliyetler ile kullanılabiliyordu. Şimdi ise yeni bir kural getirilmiş ve B sınıfı ehliyete sahip olan kişiler ‘’M’’ olarak adlandırabileceğimiz Moped tarzı motosikletleri kullanabilecekler. Tabi bu motosikletlerde de belli bir hız sınırı konulmuş.
Bu değişik uygulama ile kullanabileceğiniz bazı motosikletleri size sunmaya çalışacağız.
Bu Moped tarzı motosikletler 50cc hacmi olan ve de 45km/s hızı geçmeyen motosiklet anlamına gelmektedir. 50cc akla pek yatkın gelmiyor olabilir ve gözünüzde de küçümseyebilirsiniz. Ancak trafiğin yoğun olduğu bölgelerde bu motorun size nasıl bir ferahlık sağlayacağını tahmin edebilirsiniz.

Honda Today 50
Şu an sıfırı bulunmayan bir motosiklettir. 3.8 beyliklik bir motora sahip olan bu araç tasarımı ile sürücüye oldukça kolaylık sağlamaktadır.
Kymco Agility 50
Bu sınıfın şu an sıfırı bulunmuyor. Motorda 12 inçlik geniş sayılabilecek teker yapısına sahip olması onun yol tutuşunda büyük bir avantaja sahip olmasını sağlıyor.
Asya Polo 50
Hali hazırda satımı mümkün olan bir motosiklet. 3 beygirlik ufak motoru bile sizi zorlamadan istediğiniz yere götürmeyi sağlayacaktır.
Kanuni Pony 50
Honda Today ile neredeyse birebir kopyası olduğu söylenen bir motor. Gerçi karşılaştırıldığında farkı olduğunu söylemek bile zor. Satışı bulunmayan Honda Today almak yerine bu motorun satın alınması akla biraz daha yatkın.

Önceki İçerikGoogle Allo Nedir ve Nasıl Kullanılır?
Sonraki İçerikKargo İşlem Süreci Nasıl İşler?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz