Google Allo Nedir ve Nasıl Kullanılır?

0
967

Google Allo Nedir ve Nasıl Kullanılır?
Google, piyasaya gündeme damga vuracak bir uygulama sundu. İsmi Google Allo. Bu uygulama ile artık bir çok işleminizi aynı anda, aynı platform içerisinde yapabileceksiniz. Uygulamayı sunanlara göre artık arkadaşlarınızla ya da ailenizle konuşurken diğer işleri yapmak için onlardan ayrı kalmayacak ve aynı anda pek çok işlemi birlikte yapabileceksiniz.Bu uygulama başta Whatsapp  ile benzer bir uygulama gibi gözüküyor. Ama bu uygulamada telefonunuz içerisinde kullandığınız 4-5 uygulamanın neredeyse bir birleşimini sizlere sunuyor. Bu şekilde bırakamayacağınız bir alışkanlık haline getirebilirsiniz bu uygulamayı.

Akıllı Yanıt Özelliği
Artık günümüzün gerekliliği haline gelen hız faktörü burada kolaylık adı altında birleşmiştir. Nasıl mı? Mesajlaştığınız kişi ile anlık konuşman için bir dokunuş yapabilir ve hızlı ve akıllı cevaplar verebilirsiniz.
Emojiler, Silinen Mesajlar
Uygulama size burada sadece yazı yazmak değil daha da ötesinde seçenekler ile sizleri büyülemeyi hedefliyor. Birbirinden farklı ve canlı emojiler ekleyebilir ve anlık metin boyutlarında değişiklikler yapabilirsiniz. Snapchat’teki gibi belirli süre sonunda silinebilir mesaj özelliği diğer dikkat çeken niteliklerinden biri.
Uygulama şu an yarı yarıya Türkçe diline hakim olarak kullanılabiliyor. Google Asistan’ın ise başlarda İngilizce olduğu görünse de buna da zamanla dil desteğinin geleceğinden şüphemiz yok. Bunun yanında sohbetlerin özel uçtan uca şifrelenmesi , gizli bildirimler gibi özelliklerin de yer aldığı belirtiliyor.

Önceki İçerikKlimanın Zararları Nelerdir?
Sonraki İçerikB Sürücü Belgesi ile Kullanılabilen Motorsikletler
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz