Asus DSL-N12E Wifi Şifresi Değiştirme

0
4757

Asus DSL-N12E Wifi Şifresi Değiştirme
Bildiğiniz gibi piyasada birçok modem markası bulunmaktadır. Bu markalardan biriside elektronik devi Asus firmasıdır. Bu konumuzda Asus DSL-N12E modeli için Wifi değiştirme işlemini anlatmak istiyoruz. Modemler için güvenlik önemli bir işlemdir. Kullandığınız wifi şifresinin başkaları tarafından bilinmesi hem kotanızın azalmasına hemde kötü amaçlı kişilerin internetiniz üzerinden farklı işlemler yapmasını engellemiş olursunuz. Peki Asus DSL-N12E modeminizin Wifi şifresi nasıl değişir onu görelim..

1- İlk olarak tarayıcınızdan “192.168.1.1” adresini yazınız. Karşınıza gelen kullanıcı adı ve şifre bölümüne admin ve admin olacak şekilde yazınız. Eğer hata veriyorsa ve girilmiyorsa büyük ihtimal değiştirmişsinizdir ve belirlediğiniz şifreyi giriniz.

2- Daha sonra ise Ağ Yönetimi kısmına giriyoruz.Ardından açılan sayfadaki üst menüden “Güvenlik” kısmına giriyoruz.

3- Açılan sayfadan şifre değiştirme işlemi için “Ön Paylaşımlı Anahtar” yazan kısımdan Wifi şifremizi istediğiniz gibi değiştirebiliriz.

4- Son işlem olarak ise “Değişiklikleri Uygula” butonuna bastıktan sonra şifre değiştirme işlemin bitmiş olacaktır.Bu işlemden sonra modem kendi kendine kapanabilir ve açıldığı zaman yeni şifre ile giriş yapabilirsiniz.

Önceki İçerikAndroid Rehber Yedekleme Uygulamaları
Sonraki İçerikSamsung Galaxy J4 Core Format Atma
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz