Android Rehber Yedekleme Uygulamaları

0
524

Android Rehber Yedekleme Uygulamaları
Android akıllı telefonunuz varsa yada akıllı telefon kullanıyorsanız en çok yapmanız gereken işlemlerden birisi bilgilerinizin yedeklenmesi olarak anlatabiliriz. Özellikle işimize yarayan bilgiler ise rehber yani arama yaptığımız numaralardır. Arıza durumunda yada hesap işlemlerinden yaşadığımız sorunlar nedeniyle rehber yedekleme işlemini daha sık yapmalıyız diyebiliriz. Peki android telefonumuzun rehberiniz yedeklemek istiyorsanız ne yapmanız gerekiyor yada hangi uygulamaları indirerek rehber yedekleme yapabilirsiniz onları görelim..

1- MCBackup – My Contacts Backup
My Contacts Backup ile cihazınızdaki Adres Defterini, herhangi bir sunucuya veya senkronizasyona ihtiyaç duymadan kolayca yedekleyebilirsiniz.My Contacts Backup sayesinde tek bir dokunuşla rehberinizde tüm kişileri yedekleyip, vCard formatındaki .vcf uzantılı bu yedek dosyasını kendinize mail mesajı olarak gönderebilirsiniz. Daha sonra eğer bir şekilde adres defteriniz tamamen veya kısmen silinirse, kendinize yolladığınız yedek dosyasını yine cihazınızda mail uygulaması ile açarak Kişilerinizi eski haline getirebilirsiniz.
Rehberinizi geri dönmek için de uygulamamıza ihtiyaç duymazsınız. Tek ihtiyacınız olan bir mail uygulaması ve mail hesabınızda saklı duran VCF uzantılı yedek dosyasıdır.

MCBackup - My Contacts Backup
MCBackup - My Contacts Backup
Developer: Globile
Price: Free

2- Rehber yedekleme
Rehber Yedekleme yedekleme için en kolay yoludur ve bir bilgisayar veya senkronizasyon için gerek kalmadan telefonunuzdan kişilerinizi geri yükleyin. Bir .vcf dosyası olarak bir düğmeye bir tıklama ile You tüm kişileri yedeklemek ve saklamak Google Drive hesabınızda veya yerel İletişim hepsi kolayca sadece Google Drive depolama biriminde .vcf dosyasını açarak her an geri yüklenebilir.. Çevrimdışı yedekleme. Gerek herhangi bir sunucu ile senkronize etmek. Sadece bir Internet bağlantısı sonradan varken kaydedilecek bir yedek yedekleme süreci ve yedek dosyanın sonuna hemen Google Drive’a Kaydet seçeneğini tıklayın olun.

Rehber yedekleme
Rehber yedekleme

3- Easy Backup – Kişiler Yedekleme
Simpler Backup, doğrudan telefonunuzu kullanarak kişilerinizi yedeklemek ve geri yüklemek için en kolay yoldur.
Tek bir dokunuşla tüm kişilerinizi yedekleyip kendinize e-posta eki olarak bir .vcf dosyası gönderebilirsiniz.
.vcard dosyasını istediğiniz zaman posta kutunuzdan açarak tüm kişilerinizi kolayca geri yükleyebilirsiniz.
– Çevrimdışı Yedekleme. Hiçbir sunucuyla eşlemenize gerek yok. Tek yapmanız gereken, yedekleme dosyasını kendinize e-posta ile göndermek.
– Basit Geri Yükleme – Tek yapmanız gereken, herhangi bir Android veya iPhone posta istemcisindeki .vcf dosyasına dokunmak.
– Yedekleme dosyasının bir kopyasını Bilgisayarınıza kaydedin.
– Kişileri VCF (VCard) Olarak Yedekleyin.

Kolay Kişiler Yedekleme
Kolay Kişiler Yedekleme
Developer: LSM Apps
Price: Free

Önceki İçerikYurtdışından getirilen telefonların kayıt ücreti arttı
Sonraki İçerikAsus DSL-N12E Wifi Şifresi Değiştirme
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz