Arçelik Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

0
863

Arçelik Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası
Merkezi Türkiye’de bulunan bir beyaz eşya ve teknoloji şirketidir. Arçelik ilk olarak 1955 yıllarında kurulmuştur. Arçelik kurulduğu zaman başlarında Vehbi Koç ve Lütfi Doruk vardır. İlk olarak Sütlücede kurulmuş olan şirket çalışmalarına ve üretimlerine 1959 yılından itibaren başlamıştır. 1960 yılında ilk buzdolabı üretimi gerçekleştiren şirket, 1991 yılında ise ilk AR-GE merkezini kurmuştur. 2002 yılına gelindiğinde artık teknoloji üzerinde daha çok tecrübe sahibi olan Arçelik, yurt dışında faaliyetlerini ve etki alanlarını iyice genişletmeye başladı. 2002 yılında Avusturya, Romanya, İngiltere gibi ülkelerde markalar satın alınmaya başlandı. Satın alınan markalardan sonra ileriki zamanlara doğru ülkelerin beyaz eşya dallarında liderlik konumuna geçti. Arçelik A.Ş. Bugün dünya çapında Türkiye başta olmak üzere, Rusya, Romanya, Tayland, Pakistan, Güney Afrika ve Çin’de 18 üretim tesisi bulunmaktadır. 32 ülkede, 34 adet pazarlama ve satış noktası bulunmaktadır. Bünyesine katmış olduğu 11 marka ile toplamda 145’ten fazla ülkede ürünlerini ve hizmetlerini sunmaktadır.

Genel olarak bugün baktığımızda beyaz eşya bakımından Türkiye’de %50 Pazar payına sahip olarak ülkede lider konumunda yer almaktadır. Toplam satışlarda Avrupa genelinde en büyük üçüncü beyaz eşya şirketi olmakla beraber Pakistan’da satın almış olduğu marka ile beyaz eşya pazarı lideri ve aynı şekilde Güney Afrika ve Romanya’da da beyaz eşya liderliğini elinde tutmaktadır. Dünya çapında baktığımızda gerçekten de iyi noktalarda bulunan Arçelik A.Ş. genel olarak Fransa, İngiltere ve Polonya’da 1.’lik statüsünde yer almaktadır. Bu gerçekten de büyük bir başarıdır. Arçelik bugün her ne kadar dünya çapında önemli bir yer etmiş olduğu kadar Türkiye genelinde de müşterileri ile oldukça sıkı ilgilenmektedir. Öyle olmasaydı gerçekten bu kadar Pazar payına sahip olamazdı. Geri dönüş bildirimleri de dahil olmak üzere müşteri hizmetlerine büyük ölçüde yer ayırmakta olan şirket bu bakımdan oldukça da iyi sonuçlar elde edebilmektedir. Bu konuda siz de bu fırsattan yararlanmak isterseniz 444 0 888 hatlı numaradan ürünler ile ilgili ya da teknik servis ile ilgili yardım alabilirsiniz.

Önceki İçerikPrefabrik Ev İçin Gerekli İzinler
Sonraki İçerikSamsung Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz