Samsung Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

2
1071

Samsung Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası
Dünya teknoloji şirketlerinin başında yer alan Samsung aklınıza gelebilecek her cihazda neredeyse bir numara konumundadır. Özellikle de telefon piyasasını devamlı takip ediyorsanız bu konuda ne demek istediğimi oldukça iyi anlayabileceksiniz. Bugün dünyanın elektronik cihazlarında zirveyi taşıyabilen Samsung sizlerin bu konuda ilgi, görüş ya da diğer hizmet ihtiyaçlarınız için canlı yardım hattından desteklerini sürdürüyor.
Bugün Samsung her ne kadar telefon üzerinden oldukça iyi isim yapmış olsa da sadece bu yönde değil aynı zamanda televizyonlarda da oldukça başı çeken şirket konumundadır. Son zamanlarda birbiri ardına kesilmek bilmeyen yeni model arayışları ve kendini yenileyen piyasa üzerinde oldukça isim sahibidir. Özellikle uhd hdr tarzında arka arkaya çıkan görsel kalite teknolojilerinin telefonlardan sonra televizyonlara da aktarılmış hali piyasayı patlatmış durumdadır. Özellikle devamlı kendini ve evini yenileyenler için tam bir ticaret akışı olduğundan ürün alımı esnasında da oldukça birikmiş bir yoğunluk meydana gelmektedir.

Tabi biz telefonlardan ve televizyonlardan örnek vermiş olsak ta bunların yanında elektronik, beyaz eşya, bunların kurulumları, fotoğraf makinası, tablet, bilgisayar ve diğer eşyalar için de oldukça rağbet görmektedir. Bu konularda ürün alımı ya da ürün alımı sonrasındaki kurulum işlemleri, bunların eksiklikleri için yardım almak ihtiyaç olmaktadır. Müşteri temsilcileri sizler için her an destek vermektedirler. Ancak 7/24 değil günün belli bir saat aralığında sizlere hizmet verebilmekteler. Haftanın her günü olmak ile birlikte sadece sabah 8 ile akşam 10 saatleri arasında istediğiniz bir vakit arayarak ilgili soru ya da problemler için destek alabilirsiniz. Müşteri hizmetleri numarası 444 77 11’dir. Teknolojinin en büyük devleri çoğu zaman uzak doğudan çıktığı gibi Samsung ta bir Güney Kore merkezli şirkettir. 1938 yıllarında açılmış olan şirket her ne kadar başlarda meyve sebze işleri ile ilgilenmiş olsa da 1970 yıllarından itibaren ağır sanayi işlerine giriş yapmıştır. Neredeyse kısa bir süre içerisinde patlama yaşamayı başarabilmiş olan Samsung telefon piyasası kadar neredeyse her alanda Pazar içerisinde kendini kanıtlamayı başarmıştır.

Önceki İçerikArçelik Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası
Sonraki İçerikHDR10 Nedir
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

2 YORUMLAR

  1. Samsung a7 (2017) aldım daha 1 yıl olmadan aramaları açmiyo mobile veri çalışmıyor A serisinden alıcak olanlar vazgeçsin garantiye yoladim yine olmadı telefon vericinin yanında çekmiyor allah belasını versin samsung ‘un

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz