AnadoluJet Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

0
1052

AnadoluJet Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası
Türk Hava Yollarının yeni iş modeli adı altında yapılandırmış olduğu farklı bir ticari marka olarak kurulmuş ve bu şekilde hizmet vermektedir. Kurulmasındaki asıl amaç ise Türk Hava Yollarının yanında yurt içinde hava yollarına ddaha çok ihtiyaç olduğu için daha geniş kapsamda hizmet vermeyi amaçlamaktır. Bu şekilde daha çok hat ile özellikle en çok ulaşım sağlanan büyük şehirlerdeki yolcu trafiğini hafifletmek ve en iyi hizmeti daha düşük fiyatlarla daha iyi sağlayabilmektir. Anadolu Jet, 2008 yılının 23 Nisanında kurulmuştur. Bu yıldan itibaren merkezi Ankara olarak belirlenmiştir. Türkiye üzerinde kara ve ya demir yolu taşımacılığı oldukça gelişmiş olsa da bir noktadan sonra iş insanların vakitleri olduğu için zaman tasarrufu edebilmek amacıyla hava yolu taşımacılığı ayrı bir önem arz etmektedir. Hele ki Ankara gibi ulaşımın ve yolculuğun gün içerisinde pek çok kez gerçekleştiği ve başkent olmasının da farklı bir anlamı olduğundan dolayı bu tercih benimsenmiştir.

Anadolu Jetin tercih edilmesinin sebeplerinden bir tanesi de maliyet üzerindeki avantajların aynı şekilde yüksek kar elde etmeksizin müşterilere yansıtılmasıdır. Bu sayede yolcular daha ucuz biletlerin verdiği keyif ve kolaylıklarla daha çok tercih listelerine bu imkanı ekleyebileceklerdir. Bugün yaklaşık olarak Ankara üzerinden Türkiye’nin 26 farklı bölgesine uçuş hattı sağlanabilmektedir. 2008’in Nisan ayında kurulmuş olan Anadolu Jet hava yolu şirketi hemen aynı yıl içerisinde 4 Eylül 2008 yılında yurt dışı seferlerine de başlamıştır. Bu sayede KKTC ile hayatı da hatlarına ekleyebilmiştir. İlk etapta bu işe 5 uçakla başlamış olan Anadolu Jet, henüz ilk yıllarında 8 uçaklık bir filoya kendisini yükseltmeyi başarabilmiştir. Uçak biletlerinin ucuz olması ile birlikte ve maliyet avantajlarının da bu bilet fiyatlarına yansıtılması ile birlikte Ankara hatları üzerindeki yolcu sayısı oranı %65 artmış ve bunun yanında doluluk oranı da %85 dolaylarında artış göstermiştir. Önemli olan ve ilk istenilen hedef, bu yolculuklarda güvenli, hızlı, zamanında ve en önemlisi tercih edilebilirliğin adresi olmayı başarmış olmaktır. Siz de bu hizmetten yararlanabilmek ya da detaylı bilgi edinebilmek amacı ile 444 25 38 nolu numarayı arayabilirsiniz.

Önceki İçerikDLNA Nedir
Sonraki İçerikJollytur Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz