Akıllı Çocuk Saati Modelleri ve Fiyatları

0
510

Akıllı Çocuk Saati Modelleri ve Fiyatları
Akıllı telefonlar, tabletlerden sonra artık son zamanlarda en çok kullanılan ürünlerden biriside akıllı saatler oldu. Özellikle son zamanlarda ise çocuklarımız için bu ürünleri kullanıyoruz. Akıllı çocuk saatleri yer bildirimi almak, sms atmak, sesli arama yapmak için eski çağrı cihazları tarzı bir işlevi bulunuyor. Tabi bu cihazlar bir işletim sistemi olduğu için daha kullanışlı bir durum oluyor. Akıllı Çocuk Saati ürünleri için cihaz içine bir sim kart yerleştirerek istediğimiz gibi kullanabiliyor ve çocuklarımız ile haberleşmeyi sağlayabiliyoruz. Peki fiyat ve performans olarak hangi Akıllı Çocuk Saati modellerini satın alabiliriz sizler için bir tavsiye rehberi hazırladık.

Bu tarz ürünlerde ilk olarak tüm operatörlerde çalışabilmesi olmalıdır. Bazı Akıllı Çocuk Saati modellerinde sadece belirli operatörlerde çalışıyor ve bu farklı bir sim kart takmak istediğimiz zaman aktif gelmiyor ve kullanılmıyor. Yani bu durumda tüm operatörlerde çalışabilen bir Akıllı Çocuk Saati almamız gerekmektedir.

Diğer bir durum ise Suya dayanıklılık duruma göre satın almamızda fayda var. Konumuzda olduğu gibi çocuklarımız için aldığımız bu ürün çocuklarımızın dikkatsiz olabileceğiniz düşünmemiz gerekmektedir. Bu durumda suya dayanıklı bir ürün satın almamızda fayda var diyebiliriz.

1- Sentar V80-06S Akıllı Çocuk Saati
Piyasada en çok bulunan ve en çok satan akıllı çocuk saatleri arasındadır. Fiyat olarak ise 350 – 450 TL arasında bulunan cihazın Android ve İOS cihazlar ile uyumlu olarak çalışabilir. Ürün üzerinde konuşma yapabilir, sms atabilir ve konum bilgisi alabilirsiniz. Bu üründe suya dayanıklılık durum ise Yalnızca su sıçramalarına karşı olarak görülmektedir.

2- Alcatech Q90 Akıllı Çocuk Saati
Alcatech Q90 modeli OLED bir ekran kullanıyor ve diğer modele göre daha az özelliklere sahip ve fiyat olarak daha hesaplı bir üründür. Cihaz üzerinde Acil Durum Araması (SOS), sesli mesaj ve konum bilgisi paylaşma özelliği bulunuyor.

3- Sentar V80-ES02 Akıllı Çocuk Saati
Diğer modellere göre en gelişmiş özellikler Sentar V80-ES02 modelinde bulunmaktadır. Sentar V80-ES02 modelinde alarm, sesli mesaj, Ebeveyn kontrolü, sms gönderme, SOS gönderme, bas konuş özellikleri bulunmaktadır. Bu modelde de suya dayanıklılık olarak Yalnızca su sıçramalarına karşı olarak dayanıklılığa sahiptir. Plastik bir yapıya sahip modelde Android ve İOS akıllı telefonlarda uyum göstermektedir.

Bu gibi akıllı saatleri kullanabilmek için ise Google Play üzerinden uygulama indirerek ayarlamaları yapabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

SeTracker2
SeTracker2
Developer: SJE LIMITED
Price: Free

Bu uygulamalardan biriside SeTracker2 uygulamasıdır. Bu uygulamalarda bir mail hesabı ile üyelik açılarak kayıt işlemi yapılmalı ve kullanmaya başlayabilirsiniz.
Diğer bir durum ise bir gsm operatörü belirleyerek sim kart satın almalısınız. Son zamanlarda gelen zamlardan sonra bu durum arttı. Yeni bir sim kart satın almak istiyorsanız Turkcell, Vodafone, Türk Telekom olarak satın alırsanız Turkcell sim kart 105 TL, Türk Telekom 90 TL, Vodafone 95 TL olarak güncellendi. Tabi haliyle yeni bir sim kart satın aldıktan sonra bir paket satın alarak kullanıma açabilirsiniz.

Önceki İçerikTuşlu Telefon Modelleri ve Fiyatları
Sonraki İçerikWindows 8 – Windows 10 Hosts Dosyası Sıfırlama
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz