Tuşlu Telefon Modelleri ve Fiyatları

0
1769

Tuşlu Telefon Modelleri ve Fiyatları
Akıllı telefonların gelişmesinden sonra yeni çıkan modeller karşısında şarjı uzun giden ve daha dayanıklı olan tuşlu telefonlar üretilmemeye ve kullanılmamaya başladı. Tabi bu durum karşısında bazı firmalara yeni tuşlu telefonlar üretmeye ve yüksek maliyetli olarak tuşlu telefonlar piyasaya sürmeye başladı. Genel olarak tuşlu telefonlarda aranan özellikle şarj süresinin uzun olması ve daha dayanıklı olarak karşımıza gelmesi. Bizde sizler için hangi tuşlu telefon modellerini seçebilirsiniz ve ne kadar maliyette yeni bir telefon yada ikinci bir yedek telefon satın alabilirsiniz biraz fikir vermek istiyoruz.

1- Samsung S5610 (GT-S5610K)
Samsung firmasının uzun süredir piyasada bulundurduğu ama son zamanlarda çok görülmeyen cihazlarından en çok sattığı cihaz Samsung S5610 (GT-S5610K) modeli. Şarj süresi uzun olan ve dayanıklı bir yapıya sahip olan cihaz piyasada 350 – 450 TL arasında bulabileceğiniz bu cihaz kullanımı kolay ve dayanıklı bir cihazdır.. Cihazın belirli başlı özelikleri ise aşağıdaki gibidir.

2- Philips Xenium E168 (CTE168BK/62)
En yüksek batarya kapasitesine sahip tuşlu telefonlardan birisi olan Philips Xenium E168 modelinde 1600mAh bir bataryaya sahiptir. Bu batarya ile 2G bekleme süresi 1403 Saat ve konuşma süresi ise 18 saat gibi uzun bir zaman ile kullanabileceğiniz iyi cihazlardan birisidir. Piyasada ise bu cihazı 450 – 550 TL arasında bulabilirsiniz.

3- Nokia 3310 (2017) (TA-1008)
Efsane olan Nokia 3310 modelini bilmeyen yoktur heralde ve Nokia son zamanlarda tekrar piyasaya sürdü ama biraz daha farklı özellikle ile karşımıza geldi. Efsane kasa biraz daha modifiye edilerek farklı özellikle ile kullanıcıları ile buluştu. Pahalı tuşlu telefonlara arasına girebilecek Nokia 3310 modelinde 22 saat boyunca konuşabilir ve 744 saat bekleme süresine sahip olabilirsiniz.

4- Alcatel 1066D
Piyasadaki boşluktan istifade etmek isteyen firmalardan biriside eskiden de bildiğiniz yada duymuş olabileceğiniz Alcatel firmasıdır. Alcatel firmasıda son zamanlarda en çok sattığı tuşlu telefon modeli ise Alcatel 1066D modelidir. Bu cihazda çift sim kart desteği bulunmaktadır ve fiyat olarak makul seviyelerdedir. 2G şebeke destekleyen cihazda aynı zamanda 0.08 MP kamera bir kamera bulunuyor. Ekran Boyutu / Çözünürlük: 1.8 inç / 128 x 160 piksel olan cihazda Artırılabilir Hafıza: Var (16 GB’a kadar) bulunuyor yani hafıza kartı takabilirsiniz.

5- Reeder F1
Reeder firması yerli üretim olarak faaliyet gösteren Reeder firması yeni tuşu telefonu olan Reeder F1 modelini geçtiğimiz günlerde piyasaya sürdü. Diğer modellere göre daha özelliği fazla olan modelde 1700 mAh batarya bulunuyor. Aynı zamanda ön kamera ve arka kamerası bulunan cihazda 3G desteğide bulunuyor. Küçük de olara 32MB belleği buluna cihazın hafıza kartı desteği bulunuyor ve kullanışlı olan özelliklerinden olan el feneride bulunuyor.

Bu cihazda ise en çok aranan özellikler kullanıcılar için Radyo özelliği ve daha uzun kullanım süresidir. Tabi radyo özelliği artık internet üzerinden yapıldığı için uzun kullanım ve konuşma süresi olarak 2. telefon durumunda kullanışlı olabilecek cihazlar olarak görülüyor.

Önceki İçerikGeneral Mobile GM 8 Android 9.0 Pie Güncellemesi
Sonraki İçerikAkıllı Çocuk Saati Modelleri ve Fiyatları
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz