General Mobile GM 8 Android 9.0 Pie Güncellemesi

0
1738

General Mobile firması bildiğiniz gibi yerli üretim akıllı telefon üreticisi olarak öncü firmamız diyebiliriz. Geçtiğimiz yıl ürettiği modeli için yeni bir güncelleme geldi. Bildiğiniz gibi General Mobile firması yeni modelleri için 2 yıl boyunca Google ile yapılan anlaşma gereği güncellemeleri alacak ve sonra güncelleme olarak Android Pie 9.0 güncellemesi oldu. Cihaz birçok üst düzey cihazdan daha iyi özelliklere sahip ve alışagelmiş bazı modellerin yerine General Mobile GM 8 modelini tercih edebilirsiniz.

General Mobile GM 8 Teknik Özellikleri
General Mobile GM8 modeli yonga seti olarak Qualcomm Snapdragon 435 MSM8940 modelini kullanıyor ve bu yonga seti üzerinde Quad-core 1.4 GHz ARM Cortex-A53 işlemcisi bulunuyor. 8 Çekirdekli olan bu işlemciye 3GB ram yardımcı oluyor ve diğer bir modeli olan 4GB olan modelide bulunuyor. 4GB olan modelinde ise 64 GB olan depolama kapasitesine sahip. 13 MP – 13 MP olarak arka ve ön kameraya sahip. Bu kameraların HDR, Panorama Selfi, Portre modu gibi özellikleri bulunuyor.

General Mobile GM 8 Android Pie 9.0 Güncelleme Nasıl Yapılır
Şu anda kullandığınız mevcut işletim sistemi Android 8.0 işletim sistemi sürümüdür yani planlanan güncel sürüm olarak Android 9.0 olarak yükleme gerçekleşecek.. Bu güncelleme işlemini yapabilmek için Ayarlar bölümünden Güncelleme bölümüne geliniz Wifi bağlantınız üzerinden güncelleme sürümünü kontrol edebilirsiniz. Bu güncelleme sonrası ise cihazınızın görsel bölümü büyük ölçüde değişecektir.

Önceki İçerikMozilla Firefox Eklenti Kaldırma
Sonraki İçerikTuşlu Telefon Modelleri ve Fiyatları
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz