A101 Mağazalarının Sahibi Kimdir

0
1339

A101 Mağazalarının Sahibi Kimdir?
Turgut Aydın. 1943 yılında Trabzon’un Maçka ilçesinde doğdu. Şu an faaliyet gösteren ve yerli sermaye olan A101 mağazalarının sahibi. Türkiye’nin önde gelen iş adamlarından olan Turgut Aydın, aynı zamanda English home, Memorial Sağlık Grubu, Adapark ve Pizza Pizza gibi firmaların da sahipliğini yapmaktadır. A101’i ele alacak olursak; 2010 yılında satın aldığı A101 mağazaları, şu an ülke içinde en çok tercih edilen mağazalar arasında olup, ekonomik ve kaliteli anlayışı ile hizmet  vermektedir. Aydın Holding ile kısa sürede çabuk büyüme gösteren bu mağazalar, adından söz ettirerek geniş bir müşteri kitlesine ulaşmıştır. Bu mağazaları size kısaca anlatalım;

”Harca Harca Bitmez”. Sanırım bu sloganı bilmeyen yoktur aramızda. 28 Nisan 2008’de ilki açılan ve de kısa sürede perakende zincir market haline gelen A101 mağazaları, ilk olarak  Aziz Zapsu tarafından kurulmuştur. Diğer market ve mağazalara kıyasla, daha çok uygun fiyata satış yapan ve genellikle ülke şartlarında orta düzey kesimin göz bebeği diyebileceğimiz A101 mağazaları, hem cebe hem kaliteye hitap etmektedir. Ürün çeşitliliği bakımından da oldukça zengin, ayrıca her müşterinin memnun bir şekilde alışverişini yaptığı, yerli sermayeye de katkı sağlayan Türkiye mağazasıdır. Şu an en büyük hissedar konumunda olan Turgut Aydın dışında,6  hissedara daha sahip olan mağazanın, %52,92 ile anlatıldığı üzere başı çeken Turgut Aydın’dır. Basit bir dil ile anlatmak gerekirse, asgari ücretin düşük, yaşam standartlarının altında olan ülkemizde, bizler için A101 vazgeçilmezdir. Şu an Türkiye genelinde 81 ilde faaliyet gösteren mağazalar, içerik olarak da müşteriye kolaylık sağlamaktadır. Her ürüne kolayca ulaşım sağlamak için, kendi içinde bölümlere ayrılıyor. Kolay, hızlı ve ekonomik alışveriş..

Önceki İçerikDomain Nasıl Satın Alınır
Sonraki İçerikSarahah Uygulaması Nedir?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz