KuveytTürk Müşteri Hizmetleri Numarası

0
1402

Kuveyt Türk Müşteri Hizmetleri Numarası
Kuveyt Türk 1989 yılı itibari ile Türkiye pazarına girmiş bir bankadır. Kuveyt merkeze sahip Kuwait Finance  House’un 1989 yılında Türkiye piyasasına adım atması ile bu yolculuk başlamıştır. Faizsiz bankacılık sistemine özen duyması, özellikle yatırım alanları başta olmak üzere her zaman araştırmacı bir kimliğe sahip olması, tasarrufu ilke edinen kişilere ve iş adamlarına karşı kaliteli hizmet sunmaya çalışması, oldukça istikrarlı , çağdaş, güvenilir ve çalışanların verimini artırmak için devamlı eğitim sürecine tabii tutmayı kendine ilke edinmiştir.

Banka hem yurt içi hem de yurt dışı çalıştığı süreç içerisinde her türlü desteği ve yardımı müşterilerine sunmaya çalışmıştır. Bu gerek finansal, yatırım gibi işler olsun, bu işlerde en güvenilir yapıyı ortaya dökmeye çalışmıştır. Bunun için dünyanın son geliştirilmiş teknolojilerinden faydalanmayı ihmal etmemiştir. Olabilecek her türlü teknolojiyi ve çağdaş ilkeleri bünyesinde toplayarak verilebilecek en iyi hizmeti vermeye çalışmıştır. İlkelerin, insana olan hizmetin, sürekli ilerleyişin ve bunu herkese kanıtlayabilmenin en büyük gelişim kaydedeceğini bilirler. Özellikle kalite ve güvenin o kadar çok insan ilişkilerinin temeli olduğuna inanırlar.

Türkiye geneline bakıldığında 386 şubesi bulunan Kuveyt Türk’ün bu şubeler aracılığıyla sayısız finansal ürünlere ve hizmetlere ulaştığı görülmüştür. 2016 verileri açıklandığında ise 5500’ün üzerinde çalışana sahip olduğu belirlenmiştir. Global Finance dünyanın önde gelen finans ve ekonomi dergilerinden biri olduğu gibi 2016 yılında bankacılık sektörünün en iyilerini belirlemek adına yaptığı çalışmaların sonucu olarak Kuveyt Türk, ‘’ Türkiye’nin En İyi İslami Finansal Kuruluşu’’ olarak seçilmiştir. Bu konuda en iyi ekonomik gelişmeler ve müşterilerin ihtiyaçlarını belirlemede en iyi ve aktif rol oynadığını gözlemlenmiştir. Ayrıca Kuveyt Türk, bir katılım bankası olması ile birlikte yüksek gelir grubundaki müşterilerini özel bankacılık segmentinde konumlandırmıştır. Bu şekilde ilk özel bankacılık şubesini ise 2015 yılında İstanbul’da açmıştır. 1 yıl sonra yani 2016’da ise özel bankacılık müşteri temsilci sayısını 10’a çıkartmıştır. Kısa süre içerisinde kendisini geliştirmeye başlamış olan Bankanın 444 0 123 ya da 0 850 251 0 123 numaralı hattından arama yapabilirsiniz.

Önceki İçerikBurgan Bank Müşteri Hizmetleri Numarası
Sonraki İçerikWindows 10 Ekran Videosu Çekme
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz