2011 yılı celp dönemlerini açıklandı

14
1269

2011 yılı celp dönemlerini görmek için

2011 yılı celp dönemlerini açıklandı

2011 yılı için askeralama celb dönemleri resmi sitede açıklanmıştır…listeye ulaşmak için asalın sitesini kontrol etmeniz yeterlidir..

Devletin kısayolu diye adlandırılan resmi edevlet sistemine (www.turkiye.gov.tr) giriş yapıyorsunuz. “ASKERALMA İŞLEMLERİ” menüsünü seçerek kendi T.C. kimlik numaranız ve şifreniz ile sisteme giriş yapıyorsunuz. Buradan sev edileceğiniz eğitim merkezini öğrenebilirsiniz.

http://www.asal.msb.gov.tr/
E-Devlet şifresini nasıl alabilirim
http://www.enkisa.com/e-devlet-sifresi-nasil-alinir-12765.html
http://www.enkisa.com/e-devlet-sifremi-nasil-degistirebilirim-13063.html

Önceki İçerikAğustos 2010 er celbinde silahaltına alınacaklara duyuru
Sonraki İçerik199 dolarlık Mobee Nett Tablet Türkiyede
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

14 YORUMLAR

  1. bu devletın ne iş yaptıgı bellisiz yaw arkadaşlarımın nere düştükleri belli oldu benım sayfama gırıp bakıyorum sonuç bulunamadı dıyor şubeye soruyorum ısmın yok dıyo sonra kaçak hüküm giydirecekler ben muayene oldum ama son yoklamada oldum b mi gidecegım aceba bı bılgı verebılcek varmı????

  2. yav tertiplerim toprakların ben bu işten bişe vallaha anlamadım hala nereye düştügüm ne zaman gidecegim belli degilmiş aslında belli olması lazım niye hala bilin miyor yada söylemiyorlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz