2010 KPSS Ortaöğretim-Önlisans sınavına girecek adaylar dikkat!

136
3835

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 31 Ekim’de yapılacak KPSS’ye girecek olan adaylardan adres ve sınav merkezi değişikliği yapmak isteyenlerin, bu değişikliği http://ais.osym.gov.tr internet sayfasında bulunan Aday İşlemleri Sistemi üzerinden yapabileceklerini duyurdu.

ÖSYM, 31 Ekim 2010 tarihinde yapılacak, 2010-KPSS Lisans Eğitim Bilimleri Sınavına girecek olan adaylardan adres ve sınav merkezi değişikliği yapmak isteyenlerin, bu değişikliği ÖSYM’nin http://ais.osym.gov.tr internet sayfasında bulunan Aday İşlemleri Sistemi üzerinden şifreleri ile kendilerinin yapacağını bildirdi.

Adres ve/veya sınav merkezi değişikliği, 1 Ekim 2010 Cuma günü saat 23.59’a kadar yapılabilecek. Adres ve/veya sınav merkezi değişikliği isteği ÖSYM’ye dilekçe ile bildirilmeyecek. Bu amaçla gönderilen dilekçeler kesinlikle işleme konulmayacak.

Kamu Personel Seçme Sınavı (Ortaöğretim / Önlisans)
2010-KPSS Ortaöğretim / Önlisans Sınav Tarihi :
28.11.2010

Önceki İçerikJammer nedir? Sinyal kesici nedir?
Sonraki İçerik2010 ÖSS Ek Yerleştirme başladı
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

136 YORUMLAR

  1. merhaba ben 28 kasımda yani dün sabah ortaöğretim mezunu olarak sınava girdim. şu anda önlisans mezunuyum ama sınava başvuru yaptığım tarihte henüz mezun olmamıştım ve mezun olacağım da kesin degildi, o yüzden lise mezunu olarak başvuru yapmıştım. mezuniyet tarihim 15 eylül 2010 yani eylülde yapılması gereken sınavdan 1 hafta kadar önce mezun oldum, mezuniyet belgem kesinleştiğinde zaten sınav giriş belgelerimiz elimize ulaşmıştı. dediğim gibi lise mezunu olarak girdim sınava ama önlisans mezunuyum şu anda, daha sonra bir sorun çıkar mı?

  2. kpss sınavına girdim tercihlerimi yapmadan 1gün önce ikamet adresim değişti.üyelik bilgilerimde ki adres önceki adresim bu adres değişikliğini nasıl yaparım acaba yardımcı olursanız çok sevinirim. bu konuda yardımınızı bekliyorum.. 🙁 🙁

  3. arkadaşalr ben kpss ortaöğretim düzeyınden sınava girdım ama suan ıkı yıllık bır unıversitede 2.yılım kpss tercıhı yaparsam ve atanırsam okulum bıtmeden yanı mezun olamadan atamalar olursa nasıl olcak okulum ıptal mı olucak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz