Milli Eğitim Bakanlığı EBA Nasıl İptal Edilir

0
30429

Türk Telekom
Milli Eğitim Bakanlığı’nın uzaktan eğitim sürecine destek olmak amacıyla, EBA (Eğitim Bilişim Ağı) online eğitimine yönelik kullanımlarına 8 GB hediye! Öğrenci ve öğretmenlerin Milli Eğitim Bakanlığı’nın sunduğu EBA (Eğitim Bilişim Ağı) online eğitim platformuyla eğitim materyallerine ulaşabilmesi artık çok kolay
Kampanyadan data hatları hariç, tüm faturalı ve faturasız aboneler faydalanabilecektir. EBA (Eğitim Bilişim Ağı) mobil uygulaması ve eba.gov.tr yönüne ücretsiz 8 GB internet otomatik bir şekilde gerçekleştirilmiştir.
Kampanya kapsamında eba.gov.tr ve EBA mobil uygulamasında kullanılması için her ay aylık yurt içi 8 GB ücretsiz internet hakkı sunulacaktır.
Kampanya kapsamında Faturalı abonelerin EBA yönüne kalan bilgisini öğrenmek için KALAN yazıp 5555’e SMS gönderilmesi gerekmektedir. Faturasız abonelerin EBA yönüne kalan bilgisini öğrenmek için KALAN EBA yazıp 5555’e SMS gönderilmesi gerekmektedir. Bu servis 2 saat öncesine kadar olan kullanım bilgilerini içerir.
EBA (Eğitim Bilişim Ağı) Kampanyası Kampanya İptali
Kampanyayı iptal etmek için IPTAL EBA yazarak 5555’e ücretsiz mesaj gönderebilirsiniz.
İptal işlemi gerçekleştiğinde SMS ile bilgi verilecektir.

Turkcell
Bireysel ve Kurumsal faturalı ve ön ödemeli ses hattına sahip Turkcell’li kullanıcılar, BiP’in Keşfet bölümünder yer alan EBA kanalı üzerinden eba.gov.tr ve EBA uygulamasında geçerli kazandıkları 3GB internet ikiye katlanarak 6GB olarak sunulmaktadır.

EBA BiP kanalına abone olan kullanıcılara sadece eba.gov.tr ve EBA uygulaması içerisinde kullanılmak üzere 3 GB internet tanımlanacaktır. BiP EBA Kanalına gitmek için tıklayın: http://bit.ly/BiPEBA
13.03.2020 tarihi itibariyle internet faydası iki ye katlanarak 6GB olarak tanımlanacaktır.
Paketin üst hız limiti 7.2 Mbps’dir.
İnternet paket aşım ücreti tarife aşım ücreti üstünden devam edecektir.
Paketlerinizden ne kadar kaldığını KALAN yazıp 2222’ye göndererek ücretsiz öğrenebilirsiniz.
Bu internet paketinin kullanım hakları sadece yurt içinde geçerlidir, bir sonraki döneme devretmez. Ticari gelir elde etmek amacıyla kullanılamaz, satılamaz.
Kampanyaya katılım BiP kanalı üzerinden olup, ücretsizdir.
Paket sadece internet erişim noktası kullanılarak yapılan bağlantılarda geçerlidir. İnternet erişim noktası, Blackberry cihazları tarafından kullanılan Blackberry erişim noktası ve 3G netbook, notebook ve USB modemler tarafından kullanılan Mobil Genişbant (MGB/MGBS) erişim noktaları pakete dahil değildir.
Paket hakları ve fayda başkasına devredilemez.
EBA 3 GB hediye internet kampanyasından bireysel ve kurumsal faturalı ve ön ödemeli ses hattına sahip olan kullanıcılar yaralanabilecektir. Data Hatları bu kampanyadan yararlanamayacaktır.
Turkcell EBA paketini iptal etmek istiyorsanız bunu Turkcell Çağrı Merkezini arayarak iptal edebilirsiniz.

Önceki İçerikMicrosoft Edge Arama Geçmişi Temizleme
Sonraki İçerikPik Noktası Nedir?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz