2010 KPSS Ortaöğretim-Önlisans sınavına girecek adaylar dikkat!

136
3835

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 31 Ekim’de yapılacak KPSS’ye girecek olan adaylardan adres ve sınav merkezi değişikliği yapmak isteyenlerin, bu değişikliği http://ais.osym.gov.tr internet sayfasında bulunan Aday İşlemleri Sistemi üzerinden yapabileceklerini duyurdu.

ÖSYM, 31 Ekim 2010 tarihinde yapılacak, 2010-KPSS Lisans Eğitim Bilimleri Sınavına girecek olan adaylardan adres ve sınav merkezi değişikliği yapmak isteyenlerin, bu değişikliği ÖSYM’nin http://ais.osym.gov.tr internet sayfasında bulunan Aday İşlemleri Sistemi üzerinden şifreleri ile kendilerinin yapacağını bildirdi.

Adres ve/veya sınav merkezi değişikliği, 1 Ekim 2010 Cuma günü saat 23.59’a kadar yapılabilecek. Adres ve/veya sınav merkezi değişikliği isteği ÖSYM’ye dilekçe ile bildirilmeyecek. Bu amaçla gönderilen dilekçeler kesinlikle işleme konulmayacak.

Kamu Personel Seçme Sınavı (Ortaöğretim / Önlisans)
2010-KPSS Ortaöğretim / Önlisans Sınav Tarihi :
28.11.2010

Önceki İçerikJammer nedir? Sinyal kesici nedir?
Sonraki İçerik2010 ÖSS Ek Yerleştirme başladı
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

136 YORUMLAR

  1. kpss ortaöğretim/önlisans yer degişikliği yapmamız mümkün degilmi lisans sınavları yer degişikliği yapılıyor çifte standartmı uygulanıyor bu nasıl bir sey ben 26 eylül de oldugum sehirde degilim ben neyapıcam bi sınav içinmi gidicem yardım bekliyorum?

    • Sistem zaten doğru düzgün çalışmıyordu. İlk değişiklik yapıldığı günün ardından sistemleri çöktü 2-3 gün içerisinde anca toparladılar. Sınava az bir süre kaldığı için artık sınav yeri değişikliği seçimi iptal edilmiş olabilir.

  2. Siz çok yanlış biliyorsunuz.. 31 ekim de olacak sınav lisans lıların iptal edilmiş bi bölüm sınavı için.. önlisanlıların sınavı 28 kasım da.. iyi araştırın doğru bilgi verin.. iyi günler..

    • Henüz bizede ulaşmadı yeni belgeler. http://ais.osym.gov.tr üyelik bilgileriniz duruyorsa elinizde Sınava Giriş Bilgilerim kısmına girince Sınav merkezi atamanız henüz sonlanmamıştır. şeklinde bir uyarı göreceksiniz. Belgeleriniz yakında elinize geçecektir. Geçmez ise ÖSYM bürolarından belli bir ücret karşılığında çıkartabilirsiniz.

  3. Ben Ortaögretim Olarak Sınava Girecegim Şimdi Dilekçeyi Sınav Merkezine Götürüp Versem Benim Sınav Yerimin Degişme İhtimali Varmı Acil Cvp Şimdiden Saolun

  4. arkadaslar ben 28 kasım onlısans sınavına gırıcem fakat sınav tarıhı ertelendıgı ıcın ılk basvurdugum adreste degılım.oyuzden adres degısıklıgı ıle ılgılı bılgısı olan varsa yardımcı olabılırmı acaba…

  5. perşembe gününe kadar sınav giriş belgemin gelmesini bekledim.fakat elime geçmedi.postahaneye sordum bulunamadı.ösym merkezini aradım tlf cvp veren olmadı.mağdur durumdayım.sınava giremiyorum.gerekirse mahkemeye başvuracağım.mağdur arkadaşlarında haklarını aramalarını istiyorum.bizimle resmen dalga geçiliyor. 🙁

  6. 31 ekimdeki sınava nasıl yer değişikliği hak tanınıyorsa aslında 28 kasımdakı sınavada tanınması gerekmiyormu.ya ertelenmeyecekti yada bu hakkı tanınacak.bu kadar sıkışıklığın arasında birde sınav için para ödedik.niye ödediğimiz para boşa gitsinki.bizim gibi nice insan var.gittiği şehirden belkide gelemeyecek olanlar var.belki de çok uzaklardalar.belkıde parası yok.bütün bu magduriyetlerin göz önüne alınması lazım.nasıl ertelendiyse yer değişikliğininde yapılması gerkiyor.bunların gözardı edilmemisini ve adres değişikliğinin yapılmasını ıstıyorum.arkadaşlar eğer adres değişikliği yapılırsa benımde mail adresime gönderirmisiniz.tsklrr.

  7. merhabalar bende ortaöğretim kpss sınavına gireceğim.Benim de merak ettiğim şey aynı daha önce sınav yerlerimiz belli olmuştu şimdi tekrar bizim sınav yerlerimiz değişecekmi yoksa aynı eski yerlerimizde mi gireceğiz zamanımız azalmaya başladı lütfen bizi bilgilendirirmisiniz…

  8. 🙁 mrb.bn önlisans mezunuyum fakat 2010 kpss baswrsnda ortaöğretm olarak kayıt yaptrdm tek ders sınavımdan dolayı 27 eylülden önce mezun olamıyordum ama su anda kpss ertelenince mezun durumundayım bu değişikliği nereden we nasıl düzeltebilirm we hala buna zamanım warmı lütfen bana acil cewap werin!!!

    • artık değişmez çünkü siz ortaöğrretim kayıtları arasında bulunuyorsunuz ve düzenlemeler de bitti
      ayrıca siz zaten önlisans düzeyinde kaydınızı yaptırabilirdiniz ne zaman mezun olursan o zaman tercih yapma hakkında var ama malesef eksik bilgi sebep olmuş

  9. benımde daha kpss sınaw gırıs kağıdım gelmedi.bunun icin napabılırım?sınaw yaklasıo bıran once gelmesı lazım deılmı.. cwbnızı beklıorum

  10. kpss sınavına 1hafta kaldı ve sınava gırıs belgem gelmedı uskudar osym burosu tel hep mesgul bense avrupa yakasındayım çıldırmak uzereyım nebıcım calısıyor bunlar kağıdım ertelenmeden once de gelmedı sımdıde

  11. dostum benim 26 eylülde girilecek olan kpss sınavı giriş kağıdım geldi fakat iptaL oldu bu sınav bildiğiniz üzere. şimdi 28 eylül de olacak olan bu sınav için giriş belgem gelmedi ? 26 eylül tarihli sınav kağıdım ilemi sınava giricem yardımcı olursanız sevinirim..

        • İki yılda bir yapılan ve 26 Eylül 2010 tarihinde yapılması planlanan 2010-Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS-Ortaöğretim/Önlisans) 28 Kasım 2010 tarihinde yaklaşık iki buçuk milyon adayın katılımı ile yapılacaktır.

          Bu sınav için başvuru yapmış adayların sınava girecekleri sınav merkezlerine atamaları yapılmış ve sınav tarihi olarak 26 Eylül 2010 tarihini gösteren Sınava Giriş ve Kimlik Belgeleri adaylara postalanmıştır. 28 Kasım 2010 tarihinde gerçekleştirilecek sınav için adayların sınav yeri ataması yeniden yapılmayacak ve yeni bir Sınava Giriş ve Kimlik Belgesi gönderilmeyecektir. Adaylar 28 Kasım 2010 tarihinde gerçekleştirilecek sınava, daha önce adreslerine gönderilmiş olan, sınav tarihi olarak 26 Eylül 2010 tarihini gösteren Sınava Giriş ve Kimlik Belgeleri ile gireceklerdir.

          Adaylara gönderilmiş olan Sınava Giriş ve Kimlik Belgelerinin arka yüzündeki uyarı bilgileri, alınan güvenlik tedbirleri nedeniyle, geçerliliğini yitirmiştir. ÖSYM tarafından bütün adaylar için kalem, silgi, şekerleme ve peçete temin edileceğinden adayların sınava kalem, silgi, kalemtıraş, yiyecek içecek, kol ya da cep saati getirmemeleri gerekmektedir. Adaylar sınava sadece, Sınava Giriş ve Kimlik Belgelerinin aslını, özel kimlik belgelerini (nüfus cüzdanı veya pasaport) ve bir vesikalık fotoğraflarını getireceklerdir. Sınav güvenliği açısından adayların sınava gelirken bu belgelerinin dışında herhangi bir eşyayı sınav binalarına getirmemeleri önemle hatırlatılır. Sınav binalarında hiçbir eşya emanete alınmayacaktır. Sınav güvenliği ile ilgili bütün ÖSYM duyuruları bu sınavda da geçerli olacaktır. Güvenlik tedbirleri kapsamında yada her türlü diğer nedenlerle ÖSYM’ye iletilecek sağlık raporları için son başvuru tarihi 24 Kasım 2010 Çarşamba günü mesai bitimine kadardır. Bu tarihten sonra ÖSYM’ye erişecek raporlar değerlendirmeye alınmayacaktır.

          http://osym.gov.tr/Genel/BelgeGoster.aspx?F6E10F8892433CFF8DF7C92FCA5B4D05073F52E6932F1252

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz