1 Kezban 1 Mahmut Adana Yollarında

0
3235

1 Kezban 1 Mahmut Adana Yollarında
Uzun bir bekleyişin ardından sizlerle tekrar buluşacak olmanın heyecanı içindeyiz. Bizi takip eden dostlarımız sinema filmimizi ilk duyurduğumuz günden itibaren neler yaşadığımızı az-çok biliyor. Nihayet filmimizi 24 Şubat 2017 Cuma günü saat 20:30’da internet ortamında hepinizle buluşturabileceğiz. Yayın YouTube‘daki Delivizyon kanalımız üzerinden gerçekleşecek. Eğer abone olmadıysanız buraya tıklayarak kanalımıza mutlaka abone olun.
Bu kısımdan sonrası -merak eden dostlarımız için- sıkça sorulan sorulardan yola çıkılarak yazılmış daha detaylı bilgiler içermektedir:
NASIL BAŞLADIK: Birkaç arkadaş toplanıp bir internet dizisi çekmeye karar verdiğimizde işin nerelere gideceğini hiç tahmin etmiyorduk. Daha dizinin ilk fragmanını yayınladığımızda sadece birkaç günde 500.000 civarında tıklanmaya ulaşarak müthiş bir ilgiyle karşılanmıştı. Başta YouTube üzerinden yayınlamayı düşündüğümüz dizimizi yeni bir anlaşma yaparak başka bir internet sitesi üzerinden yayınlamaya başladık. İlgi gitgide büyüyordu. Bölümlerimiz milyonlarca kez izlendi. Sonrasında tüm bölümlerimizi YouTube kanalımıza yükledik ve ilgi hep artarak devam etti. Şu anda YouTube kanalımızda bulunan 20 bölümümüzün toplam izlenme sayısı 30 milyona ulaşmış durumda. Üstelik bu sayıya daha önce yayın yaptığımız sitedeki sayılar dahil değil…

DİZİYİ NEDEN BİTİRDİK: İnternetten elde edilen gelirlerin çok düşük olması ve dizimiz için hiçbir sponsor, destek veya reklam bulamıyor olmamız bir süre sonra diziyi bitirmemize sebep oldu. Yaptığımız iş internet ortamı için fazla masraflıydı ve video reklamları hariç başka bir ek gelire ihtiyacımız vardı. Reklam verenlerin çoğu internet üzerinden yayınlanan bir diziye reklam verme fikrine henüz alışık değildiler. Bu fikre sıcak bakanlar ise dizimizin içeriğine takıldılar. Bazıları ünlü oyuncular olmadığını söyleyerek bazıları çok fazla argo barındırdığını söyleyerek bizi geri çevirdi…
NEDEN SİNEMA FİLMİ ÇEKTİK: Diziye devam edemiyor olmamız hem bizi hem de seyircimizi mutsuz ediyordu. Bir tarafta çok büyük bir kitle bizden yeni bölümler beklerken bir tarafta bu kitleyi hiç önemsemeyen yatırımcı ya da reklam verenle boğuşuyorduk. Bu işi yapmaya devam edebilmemizin tek şartı “para kazandıracak” bir iş olmasını sağlamaktı. Bunu internette yapamadığımıza göre başka mecralar düşünmeliydik. TV bunun için uygun değildi. Fakat sinema çok uygundu. Biz de bir sinema filmi yapmaya karar verdik ve tüm enerjimizi buraya harcamaya başladık.
Kaynak

Önceki İçerikApple İos 7 Concept Videosu
Sonraki İçerikPocell Nedir?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz