Vodafone Numara Değiştirme Nasıl Yapılır

23
60130

Vodafone Numara Değiştirme
Ülkemizde ve dünyada en büyük gsm şirketlerinde olan firmalardan biriside bildiğiniz gibi Vodafone gsm firmasıdır. Vodafone özellikle diğer firmalara göre daha avantajlı olduğunu görebiliyoruz. Eğer sizde Vodafone kullanıyorsanız ve numaranızı değiştirmek istiyorsanız bu işlemi yeni numara almadan sadece belirli numaraları değiştirerek numara değiştirme işlemini yeni hat ücreti vermeden 3de 1 fiyatına yapabilirsiniz.
Numara değişiklik işlemi ücreti 18,9 TL’dir.
Numara değişikliği yaparak mevcut tüm haklarınızı yeni numaranıza aktarabilirsiniz. Yeni hat aldığınızda mevcut haklarınız ve bakiyeniz aktarılamazken numara değişikliğinde mevcut haklarınız ve bakiyeniz yeni numaranıza aktarılır, hiçbir kayıp yaşamadan yeni numaranızı kullanmaya başlayabilirsiniz.

1-GSM numarası değişikliği ile ilgili aboneye değişikliğe dair bilgi sms iletilir.
2-MNT ile numarasını taşıyan aboneler için gsm numara değişikliği işlemi yapılmamaktadır.
3-Numara değişikliğinde alan kodunun ilk iki rakamı olan “54” sabit kalacak şekilde, geri kalan numaraları değiştirebilirsiniz.

Önceki İçerikPes 2014 Minimum Sistem Gerekenimleri
Sonraki İçerikVodafone Numaranın 4 Hanesini Nasıl Değiştiririz?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

23 YORUMLAR

  1. Ben hattımın son 4 hanesini degiştirmek istiyorum bunu vodafone bayisine gitmeden evde gercekleştire bilirmiyim birde yeni paket aldm nmara degişirse paket gidermi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz