Samsung A05 Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır

0
2

Samsung için bazı özellikler cihaz değişse de teknik durumları yani uygulamaları aynı kalır ve bunlardan biriside ekran görüntüsü alma özelliğidir. Bu konumuzda sizlere Samsung A05 modelinde ekran görüntüsü nasıl alınır onu anlatmak istiyoruz.

Bu işlem için aynı şekilde birden çok yöntemi var ve biz sitemizde sizler için bulunan tüm yöntemleri anlatmaya çalışacağız

1- İlk yöntem ses kısma ve kilit tuşuna aynı anda yani birlikte basarak ekran görüntüsünü alabilirsiniz. Daha sonra bu görüntüsü düzenleyebilir yada paylaşım yaparak kullanabilirsiniz
2- Diğer bir yöntem için ise ‘Akıllı yakalama’sisteminin açık olması gerekmektedir. Bu özelliği kullanabilmeniz için ise menü üzerinden ayarlar>gelişmiş özellikler>akıllı yakalama
(Android güncellemelerinde Akıllı Yakalama’nın yeri değişe biliyor erişilebilirlik menüsüne de taşına biliyor). yönergelerini izlemelisiniz.

3- Son yöntem ise uygulama yani 3. parti uygulamalarını deneyerek yapabilirsiniz. Bu işlem için ise Google Play Store üzerinden Screen Recorder yada ekran görüntüsü yakalama şeklinde arama yaparak güvenilir bir uygulama ile bu işlemi yapabilirsiniz.

Tabi durum sadece Samsung A05 modeli için olan bir özellik değildir ve sadece A05 için kullanılmaz. Diğer Samsung model cihazlar içinde kullanabilir ve uygulayabilirsiniz. Örnek olarak ise A05-A05s-A15-A25-A35-A55 modelleri için bu işlemi yapabilir ve ekran görüntüsü alabilirsiniz.

Önceki İçerikSamsung Galaxy A34 Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır
Sonraki İçerikSamsung Galaxy A15 Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz