Vodafone Numaranın 4 Hanesini Nasıl Değiştiririz?

23
177944

Vodafone Numaranın 4 Hanesini Nasıl Değiştiririz?
Şimdi yeni numara almak yerine herkez numarasından bir kaç hanesini değiştirmeyi tercih etmektedir.Yani sonu 1234 olan numaranızı eğer boş ise 7894 olarak değiştirme imkanınız var.Yapmanız gereken sadece müşteri hizmetleri aramak onlarda size hangi numaraları istediğiniz soruyor eğer boş ise o numara artık sizin oluyor.
Bu işlem ücretsiz mi?
İlk olarak müşteri hizmetleri aramak 40 Krş olarak belirlendiği için bu ücret alınıyor.İlk defa numara değiştirme işlemi yapıyorsanız bu işlem ücretsizdir.Ama ikinci defa numara değiştirme işlemi yapacaksanız 12 TL gibi bir ücret hattınıza ynasıyacaktır.

Önceki İçerikVodafone Numara Değiştirme Nasıl Yapılır
Sonraki İçerikFace ayarımı değiştirmek
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

23 YORUMLAR

  1. Müşteri hizmetini aradım. ” Numara değiştirme talebiniz olduğunu için numara değiştirme işleminiz gerçekleşmemektedir. ” diyor. Bu durum da ne yapmam gerekiyor ??

  2. Faturali hat kullaniyorum vodafone bayisine gitmeden musteri hizmetlerini ararsam numaram degisir mi ve ucreti ne kadar ve son olarak musteri hizmetlerini yasal sahibinin mi aramasi lazim

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz