Vestel Venus v3 5070 Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır?

0
4335

Android işletim sistemine sahip cihazlarda en çok kullanılan özelliklerden biriside herkesin kullandığı ekran görüntüsü yani screenshot alma özelliğidir.Bu özellik sayesinde ekran hangi görüntü varsa tuşlara kombine bir şekilde basarak ekran görüntüsü alabilir ve galeri bölümüne kayıt edebilirsiniz. Vestel marka cihazlarda da bu özelliği hızlı ve kolay bir biçimde kullanabilirsiniz. Yapmanız gereken söylediğimiz gibi almak istediğiniz ekrana gelmek ve tuşlara kombine bir şekilde basmanız yeterli olacaktır..

Vestel Venus v3 5070 fiyatı ve özellikleri
1149 TL fiyata sahip olacak 5 inçlik model, 5.5 inçlik modele göre 100 TL daha uygun fiyatlı olacak. 5 inçlik ekran Full HD IPS gibi başarılı özelliklere sahip.

7.45mm kalınlığında olacak olan ürün, 115 gram ağırlığında olacak. 5 inçlik modelin ekranı ise Gorilla Glass 3 cam ile korunacak.

Yine Qualcomm’un Snapdragon 615 işlemcisi, 2 GB RAM, 32 GB dahili fahıza gibi özelliklere sahip olan ürün, ön tarafta 8 Megapiksel, arka tarafta ise 13 Megapiksel kameraya sahip.

Cihazın bataryası ise 2100 mAh.

Venus v3 Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır?

Ses Kısma + ve Kilit Tuşlara basarak ekran görüntüsü alabilirsiniz.Daha sonra ise galeri bölümüne bu görüntüler kayıt edilmiş olacaktır.

Yukarıda anlatılan yöntem Vestel Venüs 4.5, Venüs, 5.0X, Venüs 5.0V, Venüs 5.5X, Venüs 5.5V, Venüs V3 gibi markanın tüm akıllı telefonlarında uygulanabilir.

Önceki İçerikGeneral Mobile GM 5 Plus Görüntülü Konuşma Var mı?
Sonraki İçerikVestel Venus v3 5040 Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz