Vestel Venus v3 5040 Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır

1
6993

Vestel Venus v3 5040 Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır
Android işletim sistemine sahip cihazlarda en çok kullanılan özelliklerden biriside herkesin kullandığı ekran görüntüsü yani screenshot alma özelliğidir.Bu özellik sayesinde ekran hangi görüntü varsa tuşlara kombine bir şekilde basarak ekran görüntüsü alabilir ve galeri bölümüne kayıt edebilirsiniz.Vestel marka cihazlarda da bu özelliği hızlı ve kolay bir biçimde kullanabilirsiniz.Yapmanız gereken söylediğimiz gibi almak istediğiniz ekrana gelmek ve tuşlara kombine bir şekilde basmanız yeterli olacaktır..
Vestel Venus v3 5040 fiyatı ve özellikleri
Venus v3 5040, 5 inç büyüklüğünde ve 720p çözünürlüğünde IPS ekranla geliyor. Gorilla Glass 3 cama sahip olan ürün, gücünü Snapdragon 212 işlemciden alacak.

1 GB RAM, 16 GB dahili hafıza, 5 Megapiksel ön, 8 Megapiksel arka kamera ve 2100 mAh batarya gibi özelliklere sahip….
Ses Kısma + ve Kilit Tuşlara basarak ekran görüntüsü alabilirsiniz.Daha sonra ise galeri bölümüne bu görüntüler kayıt edilmiş olacaktır.

Yukarıda anlatılan yöntem Vestel Venüs 4.5, Venüs, 5.0X, Venüs 5.0V, Venüs 5.5X, Venüs 5.5V, Venüs V3 gibi markanın tüm akıllı telefonlarında uygulanabilir.

Önceki İçerikVestel Venus v3 5070 Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır?
Sonraki İçerikCep Telefonlarına Zam Ne Zaman Gelecek?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz