UTorrent Nasıl İndirilir? Nasıl Kullanılır?

6
1798

Utorrent , torrent linklerini kullanarak downlaod yapmamıza yarayan bir çeşit client yazılımıdır.Aynı katagoride bir çok client yazılımı ( ABC 3.1,Bit torrent , Azureus,Bit Tornado,BitLord,BitComet,Rufus,Zip Torrent vs…

UTORRENT LİNKLERİNİ EKLEMEK VE DOWNLOAD YAPMAK :

Utorrent da iki farklı indirme fonksiyonu vardır.Birincisi torretlarımızı önceden ayarladığımız varsayılan ayarlara bağlı olarak ekleme yöntemidir.Bu yöntemi dosya torrent ekle seçeneği ile gerçekleştiriz.Diğer seçenekte ise indirme işlemi yapmadan önce dosyaları nereye kaydedeceğimizi gibi bazı ayarlamalar yapabildiğimiz dosya torrent ekle ( farklı kaydet ) seçeneğidir .En çok kullanılan yöntem de budur.Bu yöntemi kullanmak için internetten torrent link i indirmiş ve pc e kaydetmiş olmalıyız.Sonrasında dosya torrent ekle (farklı kaydet) e basarız.

uTorrent indirme :  http://www.utorrent.com/download.php

Önceki İçerikMsconfig Nedir? Ayarları ve Özellikleri
Sonraki İçerikSBS Başvuruları Başladı
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

6 YORUMLAR

  1. acaba link indirme derken neyi kastediyoruz? bir de bi dosya indirirken torrenti nasıl kullanacağım? yani o dosyanın torrent’e uygun olması mı gerekiyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz