iCloud Şifresini Unuttum Ne Yapmalıyım?

3
1577

icloud-sifresi-hatirlatma
Soruyu Gönderenin Adı : / Mail Adresi:

Ziyaretçimiz Tarafından Sorulan Soru: İphone 6 kullanıyorum ve İcloud şifremi unuttum.Yeni şifre almak istiyorum nasıl yapabilirim

Cevap : İlk olarak en önemli durumlardan biri hatta başında gelen şifre meselesidir.Apple kimliği açarken bizden bir adet daha mail istemektedir.Yani ileri bir sorun olursa bu mail adresi ile kurtarma işlemi yapabiliriz.

Eğer mail adresinizi girdiyseniz Apple sitesinden yani https://appleid.apple.com/tr bu adresten şifre hatırlatma bölümünü kullanabilirsiniz.Dediğimiz gibi şifre hatırlatma için mail adresi girdiyseniz girmiş olduğunu mail adresinizi şifre hatırlatma bölümüne girerek hatırlatma işlemi yapabilirsiniz.

Daha sonra girmiş olduğunu mail adresine bir doğrulama linki gidecektir.Linke tıkladığınız zaman ise sizden yeni şifre isteyecektir.Bu şifreleri aynı olarak giriş yaparsanız yeni bir şifre almış olacaksınız ve telefonunuza giriş yapabileceksiniz.

Peki şifre hatırlatma yapamıyor ve mail adresinizi yok ise Google ile küçük bir arama yaparak İcloud şifresi işlemleri yapan firmalar var.Bu firmalar ile irtibata geçerek şifrenizi belirli bir ücret karşılığında alabilirsiniz.

Önceki İçerikGalaxy S4 için Android 5.1 Lollipop Nasıl Kurulur
Sonraki İçerikApple Kimliği Şifresi Değiştirme İşlemi
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz