Hangi Cihazlara İOS 9 Yüklenebilecek

0
908

Apple,Geliştiriciler Konferansı’nın (WWDC ) İOS9 için ilk adımları attı ve yenilikleriyle beraber kullanıcılarına tanıttı.Diğer sürümlere göre bu sefer kullanıcılarını memnun edecek gibi görünüyor.Bu yeniliklerden en önemlisi ise artık ekranınızı ikiye bölerek kullanabiliyorsunuz.Yani bir taraftan internete girerken,diğer yandan ise e-postalarınızı kontrol edebilir yada video izleyebiliyorsunuz.Diğer bir yenilik ise Siri üzerinde yapılan çalışmalar.Artık siri mekan,arkadaş ve uyuglama önerisinde bulunabiliyor hatta otomobilenize bindiğinizi anlayacak ve sizi tepkilerle yönlendirecek.

İOS 9’da Batarya Ömrü Uzayacak
İOS 9 ile gelen önemli özelliklerden biride batarya ömrünün 3 saat daha uzatmayı vadetmesi.Tabi bu 3 saatlik extra şarj,düşük enerji moduna geçildiği zaman sağlanabiliyor.Yeni bir sistem ile bilinmeyen numara sorunu da sonlanıyor.Bu tip bilinmeyen numarala artık ekranda gösteriliyor.İOS 9’da artık haberleri de içeriyor.Kullanıcılar, ilgi alanlarına göre uygulamayı kişiselleştirilebiliyor ve haber kaynaklarına bu uygulama üzerinden ulaşabiliyor.
iOS 9 HANGİ CİHAZLARA GELİYOR?
iPhone 4S, Iphone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus ile 2, 3 ve 4’üncü jenerasyon iPad, iPad Air, iPad Air 2, iPad Mini, iPad Mini 2, iPad Mini 3 ve 5’inci jenerasyon iPod Touch’a gelecek.

Önceki İçerikFacebook Messenger 1 Milyar İndirmeyi Geçti
Sonraki İçerikGencaver Nedir?
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz