iPhone XS / XS Max / XR Ekran Görüntüsü Alma

0
917

iPhone XS / XS Max / XR Ekran Görüntüsü Alma
Son zamanlarda kendinden en çok söz ettiren akıllı telefonların başında Apple firmasının ürettiği modeller olan iPhone XS / XS Max / XR modelleri gelmektedir. Apple bildiğiniz gibi heryıl yeni birkaç modeller karşımıza gelmeye başladı. Bu modellerinde ise biraz daha farklı bir yol çizn Apple 3 farklı modeli olan iPhone XS / XS Max / XR ile kullanıcıları ile buluştu. Ülkemizde yüksek satış fiyatları yüzünden pek göremediğiniz cihazlardan bir önceki modelleri olan 7 Plus yada 8 Plus modelleri daha uygun fiyatta olduğu için daha çok satılıyor.

iPhone XS / XS Max / XR modellerinde birçok özellik bulunuyor. Bu özelliklerden biride ekran görüntüsü alma özelliği yani ekran üzerinde gördüğünüz bir resmi yada görüntüyü istediğiniz gibi alabilir ve kayıt edebilirsiniz. Peki iPhone XS / XS Max / XR modellerinde ekran görüntüsü nasıl alınır yada ekran görüntüsü almak için ne yapmamız gerekmektedir.

Bildiğiniz gibi iPhone XS Max, iPhone XS ve iPhone XR’de modellerinde fiziksel olarak home tuşu bulunuyor yani ekran görüntüsü diğer modeller gibi olmuyor. Yani iPhone XS Max, iPhone XS ve iPhone XR moddellerinde ekran görüntüsü almak için Ses Açma ve Güç düğmesine aynı anda basıp kısa bir süre beklediğiniz daha sonra ekran görüntü kaydı olacaktır istediğiniz gibi düzenleme yapabilir ve paylaşabilirsiniz.

Diğer bir ekran görüntüsü alma yöntemi ise AssistiveTouch bölümüne aktif ederek ulaşabilirsiniz. Telefonunuzdan Ayarlar > Genel > Erişebilirlik >AssistiveTouch bölümüne gelerek aktif ediniz ve bu şekilde ekran görüntüsü alma özelliğini kazandıracaksınız.

Önceki İçerikFacebook Doğum Günü Bildirimlerini Kapatma
Sonraki İçerikTürk Telekom Güvenli İnternet Nasıl Kapatılır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz