Facebook Doğum Günü Bildirimlerini Kapatma

0
927

Facebook üzerinde birçok ayar ve yapılması gereken uygulama bulunmaktadır. Facebook üzerinden yapılan ayarlar yada düzenlemeler ile gelen bildirimleri yada görülmesi gerekenleri istediğinizi gibi düzenleme imkanınız olmaktadır. Facebook üzerinden doğum günü bildirimlerinide kapatabilir yada açabilirsiniz. Tabi Facebook üzerinden birçok arkadaşınız olacaktır ve bu arkadaşlarınızın Doğum Günü bildirimleri her gün gelecektir. Zamanla bu gelen bildirimler canınızı sıkabilir ve özellikle cihazınızın şarj durumunu azaltabilir. Tabi sadece Facebook üzerinden gelen bildirimler değil aynı zamanda diğer uygulamalarda da açık olan bildirimler şarjınızı azaltabilir. Facebook üzerinden gelen Doğum Günü bildirimleri kapatmak için aşağıdaki işlemler ile kapatabilirsiniz.

1- Facebook hesabınız üzerinden Ayarlar bölümüne giriş yapınız. Daha sonra ise Sol bölümden Bildirimler ve Facebook Üzerinde bölümüne giriş yapınız.

2- Doğum Günü bölümünü istediğiniz gibi açabilir yada yapabilirsiniz. Göreceğiniz bölümden bazı ayarları göreceksiniz. Arkadaşlarının doğum günleri hakkında bildirimler almak isteyip istemediğini seç. şeklinde göreceksiniz.

Önceki İçerikSamsung Galaxy J6 Plus Format Atma
Sonraki İçerikiPhone XS / XS Max / XR Ekran Görüntüsü Alma
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz