Facebookta Engellenen Uygulamaların Engelini Kaldırma

260
28502
Facebook reklamları nasıl kapatılır

Eskisi kadar popülerliği olmasada özellikle reklam seçenekleriyle son zamanlarda en çok kullanılan sosyal medya sitesi yada uygulaması olarak devam etmektedir. Facebook üzerinde birçok kullanılan sistem bulunmaktadır. Arkadaş ekleme, sosyal oyunlar, kayıtlı olduğunuz sitelere ait olan uygulamalar gibi birçok bölüm bulunuyor. Özellikle mobil uygulamaların gelişmesinden sonra bazı uygulamların facebook üzerinden bağlantılı ayarları bulunmaya başladı. Tabi isterseniz bu uygulamaları facebook üzerinden devam edebilir kayıt aracı olarak kullanabilir, isterseniz de uygulamaları kaldırabilir yada engelleyebilirsiniz. Bu konumuzda sizlere uygulama engelleme nasıl yapılır Facebookta Engellenen Uygulamaların Engelini Kaldırma nasıl yapılır onu göstermek istiyoruz.

İlk olarak Facebook sayfanıza giriniz ve karşınıza sağ üst köşeden Ayarlar bölümüne giriniz. Daha sonra ise yeni gelen sayfadan sağ bölümünden Engelleme bölümüne geliniz. Burada biraz aşağıda Uygulama bölümünü göreceksiniz.

Burada isterseniz uygulama engelleme yapabilir yada hata ile engellediğiniz uygulamaların engelini kaldırabilirsiniz.
Not : Bir uygulamayı veya oyunu Uygulama Merkezi’nden veya uygulama ayarlarınızdan engellediğinizde veya kaldırdığınızda, söz konusu uygulama veya oyun hakkınızdaki bilgilere artık erişemeyecektir.
Ancak, bir uygulamayla veya oyunla e-postanızı paylaştıysanız, uygulama veya oyun verdiğiniz adrese e-posta göndermeye devam edebilir. Uygulamadan veya oyundan e-posta almayı durdurmak için, uygulamadan veya oyundan aldığınız bir e-postadaki abonelikten çık bağlantısına tıklayın (genellikle e-postanın en altındadır).
Uygulama veya oyun, kendisini kullandığınız zamana ait bilgilerinizi saklamış olabilir.

Önceki İçerik2010 Hac kayıtları başladı – Hacı Adayları Dikkat
Sonraki İçerikÜcretsiz Web İconu Bulabileceğiniz Siteler
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

260 YORUMLAR

  1. yHa FaCeDe bıRıSını enqeLLemıSdımm ama yanLıSLıKLa Sımdı yaZıosunuZ GizLiLik boLumune qRınn fLnn qRıorumm dıo oRda kıSının mSn adReSını yaZın enqeLLeyeLım fLn ben enqLLemekk ıSdemıorum yHa yhoq Hc bı yeRde oLmuo HeRaLde enqeLı kaLdrmakk ıSdıorum

  2. arkadasım cok gereksiz bir acıklama normalde herkezin ögrenmek istedigi bi arkadasının bağlantısını kapattıktan sonra yani onun gönderdigi videoları resimleri vs vs görmek istemedigi için kapattıktan sonra o kişiyi nasıl tekrar açabilmeledir?..

  3. arkadaşlar faccee den birini engelledim ..yalnız sizin dediğiniz gibi engellenenler listelerine girdim..yalnız engellediğimi kişinin ismi yok sadece..kullanıcıları engelle ve uygulama davetlerini engelle adlı bir seyler cıkıyor.yardımcı olursanız sevinirim

  4. benıı bırıı engelledıı ama ben onu ısımını yazıyorumm cıkmıyooo anun engelını nasıll kaldıra bılırımm bılen var sa altta msn varr msj atar sanızz sevınıtımmm msn : ….. hepınızee teşkrrler 🙁 🙁

  5. arkadaşlar facebookta iki kişi hiçbir kısıtlama ve engel bulunmamasına rağmen birbirimizi göremiyoruz. hatta ortak arkadaşlarımızın içindede birbirimizi bulamıyoruz bu işin içinden nasıl çıkabileceiğimizi bilen varmı ?

  6. yha bn bi arkımı engelemedğim halde profilni qöremyorum oda bni engelemdi kesin olarak nasıl oluyor yazdıqım halde ismi cıkmıyor ortak arkdşlarda gözukmuyor bana yardm edermsniz ? 🙁

    • Mozilla Firefox’ta engellenen resimleri görüntülemek için şu adımları uygulayın:

      1. Görüntülenmeyen fotoğrafların yer tutucusunu sağ tıklayın.
      2. ‘lhX.ggpht.com grafiklerini engelle’ (“X” yerinde bir sayı olur) seçeneğinin seçili olup olmadığını kontrol edin. Seçiliyse, seçimini kaldırın.
      3. Sayfayı yenileyin.

      Daha sonra sitelerimizde karşılaştığınız resimlerin yüklenmesi için şu adımları uygulayın:

      1. Firefox’ta, Araçlar > Seçenekler yolunu izleyin.
      2. İçerik sekmesini seçin.
      3. ‘Resimleri Göster’ seçeneğinin yanındaki Ayrıcalıklar düğmesini tıklayın.
      4. Bir pencere açılır. lhX.ggpht.com (lh4.ggpht.com, lh5.ggpht.com vs. olabilir) ‘Engelle’ olarak listelenmişse, listeden silin.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz