Facebookda Profil Resimleri Görünmüyor

8
7272

Facebook Friendly Marketing

Facebookda Profil Resimleri Görünmüyor
Son zamanlarda en çok görünen durumlardan biride facebook profil ve diğer resimlerin görülmemesi olmuştur..Çerezlerin temizlenmesi yada internet tarayıcıların silinmesi bir çare getirmiyorsa DNS ayarlarınızı değiştiriniz lütfen..Konu içinde dns ayarları nasıl değiştirilir konularıda mevcut olacak.Ama doğru sonuca ulaşan arkadaşlar lütfen konu içinde haber ederse herkes için faydalı olacaktır.
buradan dns ayarlarınızı değiştirebilirsiniz.
http://www.dnsayarlari.com/kategori/dns-ayarlari

Önceki İçerikİmkansız Karaoke Ağda Yaptıran Adam Videosu
Sonraki İçerikSamsung Galaxy Wonder i8150 Format Nasıl Atılır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

8 YORUMLAR

  1. Eğer işletim sistemi Win 7 ise denetim masası/ağ ve internet/ağ ve paylaşım merkezi/yerel ağ bağlantısına sağ tuş yapıp Özellikleri seçiniz..(kablolu bağlıysanız) Gelen pencerede İnternet protokolü sürüm4 TCP/IPv4 ‘e çift tıklayınız. Gelen pencerede de aşağıda ki dns adresini kullan seçeneğini seçip tercih edilen dns bölümüne 195.175.39.39 diğer dnsye de 195.175.39.40 yazıp tamam deyin tekrar tamam dedikten sonra facebook sayfasını yenileyerek giriş yapınız. Destek için 11820 de arayabilirsiniz. 🙂

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz