Apple WWDC Etkinliği Nasıl İzlenir?

0
1492

Bildiğiniz gibi her Eyül ayında Apple firması yeni ürünler ve teknolojiler ile karşımıza gelmektedir.Apple ürünlerini takip eden, ilgi duyan teknoloji tutkunlarına mobil cihazları ve bilgisayarları üzerinden canlı olarak takip etme fırsatı sunuluyor.Dünya üzerinde en çok izlenen ve takip edilen etkinliklerden biri olan Apple WWDC etkinliğini takip edenler arasında sizde varsanız bu yazımızı mutlaka okuyunuz.

Apple Cihazlar üzerinden WWDC Nasıl izlenir?
Apple etkinliğini farklı cihazlar üzerinden canlı olarak izlemek mümkündür.Eğer Apple bir cihaza sahipseniz iPhone, iPad ve iPod Touch için özel geliştirimiş WWDC uygulaması üzerinden, MAC bilgisayara veya Apple TV’ye sahipseniz Safari tarayıcıda http://apple.com/live adresi üzerinden izleyebiliyorsunuz.Bir Apple ürünün yoksa farklı platformlardan da izleme imkanınız bulunmaktadır.iPhone, iPad ve iPod Touch cihazınız varsa Apple için etkinlik uygulamasınız WWDC indirerek izleyebilirsiniz.

Windows 10 Bilgisayarda Nasıl İzlenir?
Windows 10 işletim sistemini bilgisayarınıza yüklediyseniz daha kolay bir şekilde izleyebilirsiniz.Windows 10 ile gelen yeni tarayıcı olan Microsoft Edge adres satırına apple.com/live yazarak izleme imkanınız olacaktır.

Windows 10 işletim sistemine sahip olmayan bilgisayarlar nasıl izleyebilir
Windows 10 işletim sistemini yoksa VLC player ile Apple etkinliği izleyebilirsiniz.İzlemek için yapmanız gerekenler ise programı açıp Ortam – Ağ Akışını Açın – Ağ yolunu izlemek ve adres alanına http://p.events-delivery.apple.com.edgesuite.net/15pijbnaefvpoijbaefvpihb06/m3u8/atv_mvp.m3u8 girmek. Bir diğer yol bağlantıyı kaydedip VLC ile açmak.

apple-etkinligi-nasil-izlenir

Android Cihazlarda Nasıl İzlenir?
Android bir cihazınız varsa Google Play üzerinden aynı şekilde VLC player uygulamasını indirmelisiniz.Daha sonra ise VLC Player uygulamasınız açınız ve Akış sekmesine dokunup http://p.eventsdelivery.apple.com.edgesuite.net/15pijbnaefvpoijbaefvpihb06/m3u8/atv_mvp.m3u8 adresini yazıyorsunuz.

apple-etkinligi-android-izleme

Önceki İçerikŞarj Aletinin Çakma Olup Olmadığını Nasıl Anlayabiliriz
Sonraki İçerikInstagram Reklamları Artık Türkiye’de
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz