Apple İphone Güncelleme Nasıl Yapılır

2
3158

apple_17
Apple İphone Güncelleme Nasıl Yapılır
Apple dediğiniz zaman akla gelen yazılım olaylarından en büyüğü güncelleme olayıdır.Hatalarını düzeltmek için yada yeni eklentilerin cihazınıza yüklemek istediğiniz zaman belirli aralıklarla sürüm güncellemeleride cihazınıza gelecektir.Şu sıralar şarj ve çekim sorunları gibi sorunlar için 6.1.2 sürümünü kullanıcıları için sunmuştur.Peki bu güncellemeye nasıl sahip olabiliriz yada nasıl telefonumuza yükleyebiliriz.
ios_haber1361303985
İlk olarak bilgisayarınıza itunes programınız indirip kurmanız gerekmektedir.Cihazınızı bağladıktan sonra cihazın bilgisayara bağlanacağını söyleyecektir.Bağlandıktan sonra kullanmakta olan bir cihaz ise mutlaka yedek almanızda fayda var diğer türlü hiçbir bilgi kalmayacak ve silinecektir.
Ekran-Resmi-2012-12-28-19.18.03

Şimdi yedekle diyerek cihazınızın bir yedeğini alınız ve daha sağlam ilerleyiniz.Şayet yeni bir cihaz aldıysanız bunu yapmanıza gerek yoktur.
ios 6 itunes ile gncelleme 1

Şimdi ise güncelleme diyebilirsiniz.Güncellede dedikten sonra karşınıza gelen yönrgeleri onaylayınız ve devam ediniz.
güncelleme1

güncelle dedikten sonra cihazın güncel sürümü indirip kurmaya başlacaktır.Bu işlem biraz uzun sürebilir yaklaşık olarak 30-40 dakika kadar sürecektir.Güncelleme bittikten sonra ise cihaz başlacaktır..Artık eski yedeklerinizide cihaza geri yükle diyerek bilgileriniz cihaza yükleyebilirsiniz.

Önceki İçerikGoogle Pagerank Nedir
Sonraki İçerikYeni Play Station 4 Nasıl
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz