Android Telefonlarda Otomatik Güncelleme Kapatmak

22
95485

Android Telefonlarda Otomatik Güncelleme Kapatmak
Eğer internet paketiniz yoksa ve evinizd wifi bağlantınız yoksa bu özelliği mutlaka kapatmanız gerekecektir.Nedeni ise android cihazlar sürekli güncelleme açık olduğu sürece uygulamaları yeni çıkan uygulama ile günceller ve faturalı hattınız varsa kabarık faturalar gelmesine neden olur.Kontörlü hat kullanıyorsanız ise her seferinde TL leriniz gidecektir.

Tabi internet ile işiniz yoksa ve otomatik güncelleme dışında tüm internetide iptal etme durumunuz var.Müşteri hizmetlerini arayıp internetinizi kapatabilir ve güncelleme olayından otomatik olarak kurtulmuş olabilirsiniz.Tabi şöyle bir durumda var madem 1000-2000 TL verip internetten faydalanmamak ise biraz sıkıcı olabilir.

İlk olarak cihazın ayarlar bölümüne giriyoruz sağ üstüne köşeden diğer bölümü daha sonra ise cihaz hakkında bölümüne giriniz. İlk sırada yazılı günceleştirme var ikinci sırada ise otomatik güncelleştir seçeneğinin tik işaretini kaldırınız.Burdan internet paketiniz olsa bile sadece wifi ile güncelle seçeneği olursa daha iyi olacaktır.Bu cihazın versiyon güncelleme özelliğini açmak yada kapatma durumudur.

android-uygulama-guncelleme
Uygulamaları güncelleme özelliğini ise google play storeden yapabilirsiniz.Google play storeye giriniz ve sağ dokunmatik ile ayarlar bölümüne geliniz.Daha sonra uygulamaları otomatik güncelleme seçeneği ile ayarlayabilirsiniz.

Önceki İçerikTurkcell T20 Maxiphone İnternet Ayarları
Sonraki İçerikVodafone Faturalı Hat Sorunlar ve Şikayetler
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

22 YORUMLAR

  1. ben bütün ayarları yaptığım halde devam ediyor güncellemeye… çok sıkıldım. güncellerken yavaşlıyor çünkü. bide bu internetin kotasına yansıyor. hepten güncellemezsem telefon bozulur mu? bozulmazsa bunu yapmak istiyorum, yardım edin lütfen. dalga geçmeyin!

  2. t 20 telefonu için de mi geçerli bu durum telefonun sağ ust köşesinde böyle bir yazı söz konusu değil yardımcı olurmusunuz lütfen çok acil

  3. telefonum google play store dan uygulamaları kendiliğinden güncelliyor. otomatik güncellemeyi de kapattım ama telefondan internet kullanım miktarına baktığımda en çok play store un internet harcadığını görüyorum. herhangi bir bildirim de gelmiyor. ne yapabilirim?

  4. “güncelleme” demek kısaca “sistemli eskitme” demektir

    elektronik cihaz üreticileri her yeni güncellemeyle sahip olduğunuz cihazları hem yavaşlatır,hemde

    bir özelliğini kapatırlar ta ki yenisini satın alana kadar

    zaten hararetle sizi güncelleme yapma konusunda teşvik etmelerindende bu bellidir

    üstelik bu uyarıları devre dışı bile yapamıyorsunuz.internetten biraz araştırmayla neden bahsettiğimi

    anlayabilirsiniz.güncelleme yapmayın!!!

  5. yahu arkadaşlar bu uygulama güncelleme saçmalığı nedir hala çözemedim, mesela en basit pdf okuyucu neden güncellenir kendiliğinden ? yani 1 haftada ne değişti !! her yeri kapatıyorum bir bakmışım hoop indirmiş bile, birde bişeyler yüklerken rehbere erişim filan istiyor çoğu uygulama, ulan sen alt tarafı resim editörüsün sanane rehberimden, eski symbianlı zamanları özledim

  6. ilave olarak cep telefonu ekranından google play store simgesine basın, sol üst köşede çizgiden ayarlar girin, en üstte uygulamaları otomatik güncelle simgesine basın, burada 3 seçenek var en baştaki güncellemeye basın. biraz kurcalayın

  7. Güncelleyen uygulamaya gir google playde de uygulama lara gidip herbirinin sag tarafında güncelleme kapat ac var oraya bakın tek tek zametlı iş ark yazdıklarına ek olarak garantılı yöntem aynı sorun bendede var güncelleme istemıyom gerektımı yaparım kardesım bosuna net kaybı pg olsa hepsını kapatcam güncellemenın

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz