YouTube Videolarında Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır?

0
527
YouTube Videolarında Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır

YouTube Videolarında Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır
Artık genel olarak birçok şeyi YouTube üzerinden izliyoruz ve işimize yarayan çok fazla bilgi bulunuyor. Tabi ister bu videolardaki bilgileri not alıyoruz, indiriyoruz yada konumuzda olduğu gibi ekran görüntüsü alabiliyoruz. Yani sadece video üzerinde bulunan görüntülerin durdurarak değil bazı yardımcı araçları kullanarak ekran görüntüsü alabilir ve bu görüntüleri kullanabiliriz. Son zamanlarda ise ekran görüntüsü almak android ve ios cihazlarda çok fazla işimize yarayan bir araç olmuştur.

Eğer youtube üzerinden beğendiğiniz bir videodan ekran görüntüsü almak istiyorsanız bu işlemi Mozilla Firefox tarayıcısını kullanarak eklenti yardımıyla yapabilirsiniz. Mozilla Firefox üzerinde işinize kolaylaştıracak birçok eklenti bulunmaktadır. Bu eklentilerden biriside YouTube Screenshot Button eklentisidir. Eklentiyi Mozilla Firefox indirdikten sonra Add dedikten sonra Mozilla Firefox üzerine eklenecektir.

Eklenti kurulumu bittikten sonra ise Mozilla Firefox tarayıcınızı mutlaka yeniden başlatınız. Bu adımları doğru bir şekilde yaptıktan sonra Youtube üzerinden ekran görüntüsü almak istediğiniz videoya giriniz. Daha sonra ise ekran görüntüsü aldığınız panelde Screenshot adlı bir yeni buton eklenecektir. Ekran görüntüsünü aldıktan sonra ise youtube üzerinden aldığınız başlık adında görüntü kaydedilecektir.

Önceki İçerikRamazanda Tok Tutan 5 Yiyecek
Sonraki İçerikYerel Anons İndir – Yerel Anons Apk İndir
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz